Dag 14: Grand Canyon

Door Jeroen, Francine & Faye - 26-02-2018 05:10

Het is ongelooflijk maar Faye heeft vannacht, op 2x een schreeuwtje na, gewoon doorgeslapen 🎉 in de camper 👏🏻👏🏻!! Om 9 uur werden we met z’n allen wakker. Faye was de hele tijd aan het wijzen en ‘die die die’ aan het zeggen... ze wees naar de iPad, ze wilde Vaiana kijken! Ben bang dat ze naast Woezel en Pip een nieuwe verslaving heeft 🙄. 

Rustig opstarten weer en dan op weg naar de busroutes om een dagje Grand Canyon te doen. Alles ingeladen en de eerste bus gepakt naar de eerste stop. Wat een uitzicht! Zo diep 😱. Daar waren ook ezels en Faye deinsde er niet voor terug deze te aaien. Ze is verzot op dieren! 

In de bus op naar het volgende uitkijk punt. Deze had een nog mooier overzicht over de Grand Canyon. Na ook daar even rond gelopen te hebben terug naar de visitor centre. Daar even naar de wc geweest en koffie en chocomel gehaald. Faye lekker rond laten lopen en elke keer als er een hondje aankwam sprintte ze er bijna naar toe om te aaien! Maar Faye zelf was ook een attractie!! Japanners maar ook Amerikanen liepen op d’r af want ze was ‘so cute!’ Er waren enkele Japanners die met haar op de foto wilde 😆. 

Na een tijdje zijn we gaan wandelen langs de Grand Canyon. Faye was inmiddels in slaap gevallen in de buggy wat ons de gelegenheid gaf om even rustig aan te doen en ongestoord van de verschillende uitzichten te genieten. Ik heb zelfs nog een handstand foto gemaakt 😂. 

Het was heerlijk om een dagje vooral lekker de wandelen en niet de hele dag in de camper te zitten. Met geweldig weer ook! Strak blauwe lucht met heerlijke zon die ervoor zorgde dat het echt heel goed te doen was ondanks de kou 😍

Na uurtje of 2 de bus terug genomen en nog een foto gemaakt bij de zuid uitgang van het bord, want die kon ik bij de oost ingang natuurlijk in het donker niet zien. 

1,5 uur gereden naar een KOA in de buurt van Flagstaff zodat we morgen snel in Sedona zijn. Bewust naar een camping waar we kunnen douchen, afwassen en de  was kunnen doen :) 

Aangekomen op zoek naar de wasmachines en direct een was erin gedaan. Nadat we beetje gegeten hadden ging ik de was in de droger doen... kost $0,25 en draait 10 min... hoezo verwacht ik dan dat het droog is?? 🤔 na 3x hem te laten draaien, toch maar wat nog niet droog is opgehangen in de camper 🙃 

Ondertussen sliep Faye al en gingen we even kijken wat we morgen gaan doen. En daarna lekker op tijd slapen 😴 

 

Reacties

Rutger 26-02-2018 09:20 {{button-50312}}

Oh..ik heb stiekem deze al gelezen voor de andere dagen.. leuk verhaal weer, lekker kort! Maar het valt vooral op dat je verhalen steeds makkelijker weglezen. Schrijfster in spe?
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan