Via route 66 naar Lake Havasu

Door USA reis familie Scholten 2018 - 14-08-2018 21:54

Tijdens de reis vanaf Grand Canyon naar Lake Havasu bleek gelukkig dat de sim kaart van AT&T toch werkt. We begonnen daar echt aan te twijfelen. 

Natuurlijk mag een stukje route 66 niet ontbreken als je door Zuid-West Amerika rijdt. Voor ons was die sfeer het best te vinden in Seligman. De rest van route 66 is eerlijk gezegd een oude bende. Maar Seligman is wel toeristisch. Wij hebben ons opperbest vermaakt in het winkeltje Return to the 50's, tegenover de cafetaria Roadrunner. Wat een grappige souvenirwinkel! Je kunt je hier vergapen aan de typische route 66 uitstallingen, leuke T-shirts, grappige tekstplates, petjes, bandana's en leuke hebbedingetjes. En als je dan ook nog de tijd neemt voor een babbeltje met de eigenaar dan heb je al snel een goede indruk van deze ietwat maffe, humoristische, wereldvreemde, vrijheidsminnende, vaderlandslievende (maar anti-regelgeving), overleden en weer teruggekeerde (misschien wel alien), zeer grappige Amerikaan.

Lake Havasu is heet, punt! Gelukkig hebben we een plekje aan het water gereserveerd maar om nu de hele dag in het water te blijven liggen... En in mijn onschuld heb ik hier 2 nachten gereserveerd. 😧 Overdag 42°C en 's nachts 30°C.

Vannacht hebben we de airco de hele nacht aan laten staan maar vanochtend zijn we toch maar op zoek gegaan naar een alternatieve camping op de weg naar Los Angeles. Het wordt Sam's Family Spa in Desert Spring. Zal ook nog steeds warm zijn maar er is in ieder geval WiFi, een was automaat en nette douches. 😋 Bovendien scheelt het morgen een lange rit en zijn we vast dichter bij LA.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan