3 mei camper ophalen

Door Carla Beuvink - 04-05-2018 14:26

 

Stuk gewandeld nadat we na veel bellen eindelijk een afspraak hebben kunnen maken met het verhuurbedrijf cruise Canada. Suizend excuses het wat mega druk. Excuses aanvaart. Om 14:00 uur mogen we de camper komen ophalen met het verzoek om wel even nog eens goed de instructie video door te kijken want ze hebben het te druk om alles uit te leggen. My god op hoop van zegen dan maar.

Even ontbeten bij Subway het enige wat een beetje betaalbaar is in downtown Vancouver.

Dus daarna maar even op bed nog even de instructie doorgenomen. We zullen het beleven straks wat allemaal is blijven hangen. De receptie van het hotel heeft een taxi voor ons geregeld en we worden om 12 uur opgehaald. Best vroeg maar we moeten om 12 uur ook uitchecken dus wat moet je anders met je tijd. De rit naar cruise Canada is maar 20 minuten dus hebben we ruim de tijd hoe andere vakantiegangers de camper wegkrijgen Haha 

 

Zo, we hebben uitgecheckt en zien dat het hotel even een flinke bedrag heeft gereserveerd van onze creditcard. Dus ik gelijk verhaal halen. Het was allemaal al betaald via Tioga. Dat ze wat reserveren voor borg dat is prima maar 2 bedragen met een totaal van €100,-? Ik vind het nogal wat.

Nu even aan een kop koffie wachten op de taxi.

 

De taxi was veel te vroeg dus we hadden geen tijd om de koffie op te drinken. Het was een rit van 20 minuten naar cruise Canada. We waren dus 2 uur te vroeg maar de zon is volop aanwezig dus lekker relaxen buiten tot we opgeroepen worden. De spanning loopt wel een beetje op nu. We hebben beide tenslotte nog nooit in een camper gereden laat staan in een mega ding van 7,76 meter lang 3,6 meter hoog en 3 meter breed.  

Dan eindelijk wordt naar 2 uur wachten onze naam opgeroepen. Even formaliteiten afhandelen en dan naar de camper. Poeh wat is hij groot.

                       

We lopen samen met een jonge dame om de camper ze legt alles even snel uit noteerd schade zoals krassen en dan wordt onze camper naar de uitgang gereden. Echt super geregeld. Maar nu Mark maar O wat ben ik trots op hem wat deed hij het goed. Even onwennig maar dat is logisch.We kregen gelijk de vuurproef want Vancouver is behoorlijk druk en hectisch. We zijn naar de eerste camping gereden en ren allervriendelijke jonge man heeft ons ingecheckt. Zo nu naar onze plek voor de komende nacht. Mmmm best vol en smal. Nu komt het aan op onze samenwerking. Ik achter de camper Mark instructies geven en hij heeft ze alleen maar op te volgen. Nou ik kan je vertellen we stonden daar als profs. Alsof we het al jaren deden. Dus missie geslaagd. Maar ja dan moet je ook nog boodschappen halen voor de komende dagen dus hoppa camper er weer uit en gaan. Mijn telefoon ingesteld en route gevold naar groot winkelcentrum. Daar hebben ze een walmart. Zeer bekend in Canada. Jezus eat een grote winkel dus dat was zoeken geblazen. Bijna alles kunnen krijgen alleen geen drank wat supermarkten mogen dat niet verkopen. En wasknijpers, wat is dat in godsnaam in het Engels. Dan straks met WiFi maar even Google. 

Weer terug op de camping koffers uitgepakt en ondertussen onze eerste eigen bak koffie gezet we blijven tenslotte Hollanders en hebben dat nodig. Even genieten van de koffie en daarna koken. Mark had heerlijke wraps gemaakt. En daarna toch best kapot naar bed. 

Nou slapen was dus geen succes. Er gaat hier om de 10 minuten een trein door de bergen en dan zijn geen treinen met 2 treinstellen maar met tientallen. Wat een pokke herrie. Dus om 4 uur maar weer uit bed voor een nieuwe dag. Kunnen we mooi op tijd naar de ferry om de overtocht te maken naar Vancouver island. Meer hierover in de volgende blog. 

Reacties

Ricardo 04-05-2018 14:53 {{button-51019}}

Ik wist wel dat jullie dit goed konden. Idd ff spannend maar als team krijg je veel voor elkaar en dat blijkt. Nou. Geniet ervan. Ik volg jullie op de spreekwoordelijke voet ❤️

Charissa 04-05-2018 21:26 {{button-51023}}

Super trots op jullie! Echt knap met zo’n groot ding rijden. Wasknijpers zijn trouwens “clothespins” 😂 Geniet er van saampjes! Love you ❤️

Suzanne 04-05-2018 21:32 {{button-51025}}

Super super super gaaf!!
Heel veel genieten! Veel foto’s maken en filmpjes!
Tot gauw❤️
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan