5 mei Tofino Vancouver Island

Door Carla Beuvink - 07-05-2018 06:27

Zo dan lekker vroeg wakker. Volgens mij werkt de jetlag dagen door. Dus vroeg aan de koffie en eerst even kleding wassen. Lijntje spannen van boom naar boom en was erover. Even de camper uitvegen. Mark is een wandeling aan het maken dus ik heb het rijk alleen. Alleen was hij al snel weer terug. 

Toen besloten we wat dopjes te gaan bezoeken. Eerst naar Tofino. Wat een gaaf vissersdorp. Veel toeristische winkeltjes. We begonnen honger te krijgen dus besloten we om bij de supermarkt een lekkere verse stokbrood te kopen en salade. 

Die hebben we in de camper klaar gemaakt en zijn toen een plekje gaan zoeken waar we dit konden opeten. 

Dat was aan het water. En wat een heerlijk weer. De zon was volop aanwezig. Mark werd helemaal happy want de ene na de andere zee arend vloog over. Jammer genoeg had ik de zoomlens in de camper laten liggen.

Toen zijn we naar een dorp verderop gegaan Ucluelet. Onderweg nog even getankt. Onze eerste tankbeurt. Viel niet tegen we hadden er al meer dan 300 km opzitten en de tank was nog niet half leeg. Maar aangezien we morgen een flinke trip voor de boeg hebben van bijna 300 km wilde we toch wel zekerheid. 

Nog even rondgekeken bij het dorp dus en op de weg terug naar de camping nog even gestopt bij een strand.

Daar waren heel wat kitesurfers.

Na wat foto’s te hebben gemaakt zijn we naar de camping terug gegaan.

Verder wat gegeten, restje van de vorige dag spaghetti. En op tijd naar bed. Je hebt ook niet veel keus want het was best fris.

En we wilde goed uitgerust zijn voor onze trip naar Victoria.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan