6 mei: trip naar Victoria

Door Carla Beuvink - 07-05-2018 15:32

Pff slecht geslapen en miste onze kleine vriend Benji heel erg. Even een dip moment. Dat zal wel komen omdat ik Jetty (waar Benji is) 2 dagen niet heb gesproken omdat we totaal geen contact hebben gehad met de buiten wereld. Dus we waren vroeg wakker en nadat we koffie hebben gedronken zorgen we dat alles vast staat in de camper en beginnen we aan onze tocht naar Victoria. Een tocht van bijna 300 km. Mooi op tijd het is precies 8:00 uur. Dezelfde reis weer terug dus dat betekent ook weer langs de afgronden. Ik vind het maar niks.

Onderweg weer wat stops gedaan en weer zelf brood gemaakt en ergens buiten opgegeten. We voelde het steeds warmer worden. Heerlijk. Tegen 2 uur waren we dan eindelijk bij de camping die van te voren gereserveerd was. Fors Victoria. Midden in een villa wijk en vol met mega campers. Die van ons is er niks bij. 

Verder niet veel gedaan dan even een was door de wasmachine en droger gehaald hoe luxe is dat. En gekeken waar de bus komt naar Victoria. En wat geld gepind want de bus wil graag gepast geld. Dan eerst even de blog plaatsen en weer vroeg slapen. Het zijn vermoeiende dagen met heel veel indrukken. Morgen maar eens zonder camper reizen.

Reacties

Ricardo 09-05-2018 17:24 {{button-51082}}

Ja dat is natuurlijk wel even gek dat je je momentje niet hebt met Benji. Maar daartegenover wel een grote ervaring opgedaan straks die niemand jullie meer afneemt. Doe voorzichtig lieverds en kijk al uit naar de volgende blog. Love u
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan