11 en 12 mei Revelstoke

Door Carla Beuvink - 17-05-2018 01:29

Start van de dag eerst wat wasmachines gedraaid want kleding gaat er snel door. Overdag warm s’avonds koud.

 

Nadat we alles hadden opgehangen zijn we naar een bever dam in het nationale park gereden. Helaas afgesloten. Open vanaf 30 mei pffff wat een onzin was gewoon warm. Maar goed toch boven even de camper neer gezet en een klein stukje het park op gewandeld. Toen maar weer terug gegaan naar de camping. Alvast de bbq voor vanavond voorbereiden. We hadden een super leuke bbq gekocht onderweg en terwijl Mark die in elkaar zet heb ik alvast pasta salade gemaakt.

 

Daarna een kano gehuurd en zijn we het meer op gegaan. En wat zien we een schildpad in het wild echt een pracht exemplaar. Echt hele mooie foto van gemaakt. Binnen een half uur heen en terug. Wel super uitzicht vanaf het water. Bij het inleveren van de zwemvesten en peddels met de bazin gepraat. Ze wist ons een mooie story te vertellen over de turtels. Het soort wat we gefotografeerd hebben valt onder bedreigde diersoorten en bewaard water onder hun schild om het zand nat te maken waar ze vervolgens hun eieren in leggen. Het was uniek dat we er een foto van konden maken vertelde de dame.

Echt leuk om het verhaal te kennen.Ze vond overigens onze foto prachtig.

Terug bij de camper  lekker bbqen en nog even bij het vuur gezeten. Op tijd naar bed want morgen weer de reis vervolgen naar Banff 288 km rijden. 

 

Reacties

Charissa 17-05-2018 08:59 {{button-51165}}

Gaaf❤️
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan