18 mei naar Kamloops

Door Carla Beuvink - 19-05-2018 15:59

We hebben het vanmorgen eens rustig aan gedaan want er hadden een kort tipje van anderhalf uur voor de boeg naar Kamloops.

We wilde de watertank vullen voor onderweg nou het liep er weer aan alle kanten uit. Overigens had ik ook al water gezien bij dag van ophalen zoals ik al had vermeld maar het was nu nog veel erger geworden.

 

Het water kwam zelfs uit de traptreden binnen en over de vloer. Nja dan maar geen water. We willen straks wel een compensatie van de lekke watertank want die heb je in Canada met reizen echt wel nodig. Maar goed zorgen voor later.

We reden om 10:15 weg. Wat een saaie weg echt niks te beleven. En dan nader je Kamloop wat een grote stad zeg dat waren we niet meer gewend. We zochten de camping op die Mark uit een boekje had uitgekozen. 

Paul Lake Camp. Daar aangekomen was het een mega goedkope camping maar $18,-

Het was een natuurcamping die druk bezocht werd. Vooraan hing een lijst met de reserveringen. Verder geen receptie niks. Dat maakt niks uit want geld komen ze dan op je plek halen maar het was zo smal dat we ging zin hadden om te kijken welke plekken dan wel vrij waren. En er was geen WiFi. Normaal gesproken maakt ons dat niet uit maar we moesten echt een camping reserveren in Vancouver want de komende 3 dagen zijn feestdagen en dan wordt het mega druk. Victoria Day: de maandag voor 25 mei
Victoria Day is gewijd aan Queen Victoria, die regeerde over Groot-Brittannië van 1837 tot 1901. Het luidt het begin van de zomer in. Je wilt dan niet het risico lopen om uren te zoeken door Vancouver naar een plek. Zeker niet met een camper.

 

Dan op zoek naar een andere. 25 km verderop kamloop RV campground. Daar aangekomen zagen we dat het echt van de plekken zijn dat je op elkaars lip zit. Nja was maar voor 1 nachtje en het velen reizen begon ook wel een beetje zijn tol te eisen vooral voor Mark zeer vermoeiend.

We hebben nu over de 3000 km gereden en we zijn er nog niet.

Op de camping gelijk gekeken voor een camping in Vancouver. We vonden Capilano river RV park. Daar waren nog wat plekken. full hock en WiFi en 6 minuten van onze airbnb waar we maandag gaan slapen. Nou ze hebben flink de prijzen omhoog gegooid met het feest weekend. Even $147 dat is in Canada echt heel duur. Maar ja je kunt dan wel verder gaan zoeken maar dat wordt heel lastig voor komend weekend. Alles is zo volgeboekt.

Na dat gedaan te hebben zijn we wat drinken gaan halen voor het weekend. In Vancouver is dat niet te doen.

Druk druk druk

Even wat spaghetti gemaakt en douche en de airco aan want Jezus wat was het warm zeg.

Om 20:30 liggen we al lekker in bed Mark even de laatste nieuwtjes lezen en ik deze blog schrijven. Morgen fit zijn voor de vreselijk route pffff. 

 

Reacties

Yootje 20-05-2018 09:02 {{button-51198}}

Het zijn heel wat kilometers die jullie afgelegd hebben. Poeh!! Jullie hebben hierna een vakantie nodig om van al het reizen bij te komen. Hahaha.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan