19 mei naar Vancouver

Door Carla Beuvink - 20-05-2018 01:44

Om 6 uur wakker. Na een bak koffie en broodje zijn we vertrokken naar onze laatste camping in Vancouver. De beloofde gevaarlijke weg viel 100 % mee. Bijna 400 km rijden. In het begin werd met borden aangegeven dat in winter periode een gevaarlijk situatie is nou dat probleem hebben we niet gehad gelukkig. Het was een super brede weg 3 banen en je mocht er 120 rijden dus flink gas erop. Wel zagen we de weersverandering. Het werdt steeds bewolkter en het begon zelfs te regenen. We reden op een gegeven moment zelfs door de wolken. Weer eens wat anders. Onderweg 1 keer gestopt voor en een beker koffie gekocht voor onderweg. Hoe dichter we bij Vancouver kwamen hoe drukker het werd. 

Tegen 14:00 kwamen we aan op de camping. 

Ik merk dat ik toch wel echt een stadsmens ben. Weer onder de mensen, winkels en de drukte. 

Na ingecheckt te hebben ons genesteld op ons plekje voor de komend 2 dagen. We hebben allemaal informatie mee gekregen van de receptie. Ook een folder voor de gratis shuttle die bij de camping komt. Ideaal dan kunnen we morgen shoppen want ik wil nog steeds naar de Apple store voor ren iWatch. Scheelt maar liefst € 100,- met Nederland.

Even wat gedronken en toen naar winkelcentrum om de hoek gelopen.

Wat een mega ding zeg we konden niet eens de supermarkt vinden. Mark gaat morgenochtend alleen even op pad voor ontbijtbroodjes. 

Straks simpel soep eten en genieten van de laatste dagen. 

 

Reacties

Ricardo 21-05-2018 13:48 {{button-51206}}

Laatste daagjes. Kan niet wachten op een knuffel en dan de verhalen horen. Toch anders dan zo lezen. Love jullie.

Yootje 21-05-2018 14:17 {{button-51207}}

Het zit er al weer bijna op. Geniet nog even die laatste dagen. Stiekem vind ik het wel fijn dat jullie van de week weer thuis zijn. Mag je me alles vertellen van jullie grote avontuur
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan