Van Valemount naar Clearwater

Door Wim en Janet - 17-06-2018 04:30

We doen eerst voor vertrek nog flink wat boodschappen en rijden dan door naar de Blue River Safari die we willen doen maar we schrikken van de prijs. Voor een uur op een bootje wild spotten ( is maar de vraag of je wilde dieren ziet) vragen ze $100 per persoon. Dit is ons te gek en doen we niet. Onderweg bezoeken we nog even de lighter Hell's Gate waar we via een vreselijke hobbelweg komen ( er ligt werkelijk niets meer op z,n plek  in de kastjes in de camper ...hahaha!. En zo spectaculair is het niet ( we zijn al veel gewend nu hé?)  In Clearwater vinden we een plek voor 2 nachten op Dutch Resort & RV Park. We staan op een geweldige plek met uitzicht op het Dutch Lake. En jawel we spreken wederom de mensen uit  Bussum die we ook in Banff spraken en later op de vlonder waar we heerlijk genieten van de zon , spreken we nog mensen uit Alkmaar. Het is prachtig weer en minstens 25 graden. We wisselen wat ervaringen en tips uit. Na het eten nog even een rondje over de camping en vuurtje stoken met een lekker glaasje wijn erbij..Wat is vakantie vieren toch een heerlijke bezigheid.  , Morgen veel watervallen bekijken in Welsh Gray Park en willen vroeg op pad . 

Reacties

Ineke 17-06-2018 08:53 {{button-52158}}

Hoi lieverds mooie foto,s en wat zien jullie veel super de helft zit erop wat gaat het allemaal snel maar lekker genieten .Rakker is erg ondeugend heb al bijna een chronisch slaaptekort maar het is wel een schatje ik stuur nog wel een foto via de app ga straks naar de kerk en vanmiddag even condoleren de moeder van Gerrit ter Haar is overleden doei knuffel van mij

Albert en Ria 17-06-2018 10:46 {{button-52165}}

Wim heeft het lasso werpen inmiddels onder de knie en gaat natuurlijk een Eland vangen voor op de B.B.Q. Maar een flinke kikkerbil is misschien ook wel lekker.
Weer een mooi verhaal uit een prachtig gebied, blijf lekker genieten.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan