Dag 10 Parshall en Rocky Mountains

Door Rob en Rosy - 13-04-2018 04:25

Of het de berglucht is of de vermoeidheid maar vandaag zowaar uitgeslapen. Kyle, Juli zijn werken en de kids naar school. Wij hebben de beschikking gekregen over een auto die wij de hele dag mogen gebruiken. eertse trip wordt richting Rocky Mountain State Park. Een rit van zo'n 20km hoog de bergen in. Hier is de winter nog aanwezig. De meren zijn bevroren en de sneeuw ligt meters hoog. Maar de zon schijnt en het is heerlijk vertoeven daar. Na een behoorlijke wandeling door de sneeuw gaan wij richting Grandlake om iets te eten. Ook dot is weer een dorpje hoog in de bergen wat je doet denken aan een filmdecor. Na een wandeling door de hoofdstraat en een lunch gaan wij naar Hot Sulpher Springs om te relaxen in de warme zwavelbronnen. Er zijn in totaal 21 bronnen van verschillende temperaturen. Echt een genot om daar een paar uur te relaxen. Net nog even met Kyle de bergen ingereden. Hier lopen hele hordes herten. Ook leven er Black Bears, Mountain Lions, Moose, Elks en nog meer. Herten zijn er genoeg te zien maar de rest laat zich niet zien, alleen vinden wij wat karkassen van herten of Elks die verslonden zijn door de Mountain Lions. Juli heeft heerlijke burrito gemaakt en we hebben een gezellige avond. Morgen gaan wij op weg naar Moab en Arches.

Reacties

Nathalie 14-04-2018 09:42 {{button-50633}}

Wat geniet ik elke dag weer van de geweldige reisverslagen. Zo interessant en zo leuk geschreven... alsof ik meereis..;-)
Heel veel plezier nog jullie...

Sandra 14-04-2018 14:23 {{button-50638}}

Ik heb zojuist jullie reisverslagen tot nu toe gelezen. Klinkt geweldig allemaal; ik geloof dat jullie enorm aan het genieten zijn hè! Heel veel plezier verder en ben benieuwd naar de rest van de verhalen :) X San
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan