21 April...gearriveerd op Vancouver Islanden

Door Jacqueline - A couple of years ago

Het is nu bijna 17:30 en ik zit gewoon hier buiten achter onze mega camper in de stralende zon!!

Vanmorgen dus netjes opgehaald bij het hotel, alhoewel : de ene taxi was er om 9:20 en de tweede om 9:45. Gjalt, opa, Sven en Femke met de eerste taxi mee. Dus toen wij eindelijk bij het verhuurstation werden afgezet hadden zij de camper al bijna helemaal klaar en nagekeken.  Er moesten nog wat messen en lepels bij....ja we zijn echt met 7 personen! 

Om 11 uur van het terrein vertrokken op naar de wallmart eten in slaan. Van alles te koop maar ons vertrouwde voorgesneden macaroni en nasigroenten kennen ze nergens. Maar goed we hadden zo een kar vol natuurlijk. Alles in de camper opgeslagen en daarna door naar de ferry richting Vancouver Island.  Rond 13 uur stonden we mooi vooraan in de rij voor de boot ( boot van 13 uur was dan ook net vertrokken) Maakt niet uit, wij hebben heerlijk een broodje gesmeerd in onze huis op wielen en lekker in het zonnetje buiten opgegeten. Iets voor 14 uur mochten we de boot op en stipt 14 uur waren we los van de kade. Wat een prachtige tocht, water glad en volop zon en langs mooie eilanden. 

Na 1,5 uur varen aankomst in Swartz Bay. Van daar uit was het nog maar een half uurtje rijden naar deze camping Oceanside rv park. Dachten we dat wij ‘ groots’ waren met onze 30ft camper....nou er staan hier toch mega huizen op wielen! Iedereen is nu de zooi aan het installeren in de kastjes. We gaan zo eten maken in ons vakantieverblijf en even naar de zee en het strand. Camping heet natuurlijk niet voor niets oceanside wink

 

Reacties

Tante Beeee A couple of years ago

Ooo wauw..dus toch mooi weer..😊
Dus dat wordt andere dingen eten hahaha
Zij hebben vast wel ergens patat..🙄

Groetjes

Tjitske A couple of years ago

Goeien dag
‘S Morgens gauw uit bed en tablet aan kijken of er een verslag is.
Prachtig Jacqueline we genieten ervan!!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!