24 april

Door Jacqueline - A couple of years ago

zittende in de volle zon op de ferrie van departure bay naar horseshoe bay kan ik alvast aan mijn verslagje werken. Vanmorgen om 9 uur vertrokken van de camping. Na een half uur een tussenstop gemaakt bij de rainforest trail. Wat een geweldig mooie wandeling door het regenwoud, over vlonders en bruggetjes. Er was nog niemand, we hadden het mooie bos voor ons zelf. Echt prachtig! 

Op naar de boot! Het is net even langer rijden dan berekend...om 13:07 arriveren we bij de boot, boot net weg.  Dat wordt wachten op de boot van 15:20. We staan dus nu vooraan in de rij. Om de tijd nuttig te besteden gaan we alvast warm eten maken in ons slakkenhuisje. Kip in de pan rijst gekookt en chicken tonight erbij. En een lekker toetje! Heerlijk buiten op het terras gegeten. Mark kwam zelfs de camper in omdat hij het te warm had buiten 😁

Net in de haven weer een zeeotter zien zwemmen. Nu hoop ik hier vanaf de boot ook nog wildlife te spotten. 

Ben benieuwd waar we straks weer terecht komen. 

Van de boot af, na een half uurtje alweer een tussenstop gemaakt bij de Shannon falls. Een mooi park met een hele mooie waterval. Toen we weer verder de weg opgingen hebben we onze tweede beer gezien!

Daarna door naar de camping Whistler rv campground. We waren er iets naar zevenen maar hij was al gesloten. Er hing een bord buiten met formulieren met plekken die nog vrij waren. We hebben een mooie plek uitgezocht met een waanzinnig uitzicht rondom op de bergen. Morgen melden we ons wel bij het kantoortje. 

Gjalt en Mark hebben een gezellig kampvuur gemaakt. We hebben buiten kunnen eten en daarna marshmallows geroosterd boven het vuurtje. Maar nu is het 22:30...bedtijd. We stinken allemaal naar het vuur. 

We hebben trouwens hier geen WiFi dus jullie moeten even wachten op dit verslag.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!