Dag 7 en 8 (Spring Valley en Des Moines)

Door Ineke & Jos Peters - 20-04-2018 07:45

Door het niet zo beste weer hebben we serieus overwogen om in plaats van naar boven richting Californië te gaan.

Omdat ik over onze schade contact had met onze touroperator legde ik haar dat voor. Zij raadde ons dat met klem af. We komen dan ongetwijfeld in tijdnood.De afstand vanaf Spring Valley naar San Francisco is alleen al bijna 2800 mijlen (= 4.500 km) en dan vanaf SF naar Vancouver is het ook nog eens ruim 1500 mijlen (= 2.400 km). Lijkt me inderdaad een beetje veel!

Haar advies is om koers richting West-Canada te zetten en dan bijvoorbeeld voor een langer verblijf op Vancouver Island te kiezen.

Waarschijnlijk gaan we dat doen. We kijken na Yellowstone Park hoe het weer gaat worden en stellen dan evt. onze route bij.

ik vraag me trouwens wel af hoe we het de vorige keren in de VS zonder navigatie gedaan hebben. We gebruiken TomTom en die werkt perfect.

Reacties

Wilma 20-04-2018 11:35 {{button-50745}}

Dag Ine en Jos,
Berichten zijn goed ontvangen.
Jammer dat het weer tot nu toe niet goed is en natuurlijk ook vervelend dat je direct met schade aan de camper zit. Maar wel geluk dat het een pinautomaat was en geen beer🐻
Hoop dat de zon snel doorkomt bij jullie.
Veel plezier en veel liefs,
Wilma

Mieke 22-04-2018 15:59 {{button-50792}}

Heerlijk, dat slechte weer in een camper. Lekker droog en warm genieten van het nieuwe landschap, flink boekjes lezen, tv kijken en je vooral VERBAZEN. Gewoon genieten. Wij hebben hier ook slecht weer (25 graden en een strakblauwe hemel) dus ik ga niet naar buiten en geniet van jullie verhalen. En dan zo dadelijk naar een piepklein supermarktje en me dan voorstellen waar jullie liepen in een XLL winkel.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan