Dag 2: San Francisco

Door Dennis en Marike - 02-06-2018 06:10

19 graden, onbewolkt.

San Francisco is echt een hele vette stad! De mensen zijn allemaal bizar aardig: "Hello man! How are you today?", "Hey guys, nice weather right?" en de topper was een kerel die de hele dag kaartjes zat te scannen. Met nog een rij van zo'n 100 man achter ons, knoopt ie rustig een gesprek met ons aan over helemaal niks natuurlijk, maar toch. Het klinkt ook allemaal super enthousiast! Het is natuurlijk fooiencultuur, maar toch, allemaal lekker spontaan en humoristisch.

Leuke berichtjes gisteren allemaal, bedankt daarvoor smiley. Vandaag posten we nog lekker actueel een bericht er zal ongetwijfeld de komende tijd wat meer tijd tussen zitten i.v.m. het gebrek aan WIFI op veel plekken. De foto's zijn gemaakt met telefoon en worden dik verkleind om ze online hier te kunnen posten, dus de kwaliteit is niet heel vet te noemen. We maken vrijwel alle foto's met de camera, dus deze die we hier posten maken we speciaal voor julliewink.

We waren al lekker vroeg wakker vanochtend, rond de klok van 5, het zal de Jetlag wel zijn. Al moet ik zeggen, we hebben nergens last van dus dikke prima. We hadden in ieder geval genoeg tijd om rustig op te frissen en een ontbijtje te scoren in het hotel! We gingen voor een gezond Granola ontbijt(ongetwijfeld gingen er wat wenkbrauwen omhoog hierzo). Om 8 uur stond de Uber alweer klaar want we hadden een trip naar Alcatraz gepland; een 'maximum secured prison' toen hij nog daarvoor in gebruik was. Met de boot gingen we naar het eiland. Daar kregen we een audiotour, echt indrukwekkend en mooi opgezet. Met de ogen dicht klonk het net echt allemaal. Vanaf het eiland waren er ook mooie uitzichten over de stad!

Daarna terug naar pier 39 waar een paar zeeleeuwen zaten te pitten en beetje dingen te doen met elkaar.. Echt een grappig gezicht, dat verwacht je niet! Vervolgens nog even Fishermans Warf over met allemaal leuke straatmuziek en leuke tentjes. Er is zoveel te doen in San Francisco! We stapten weer op de Hop on Hop off bus om nog maar eens naar de Golden Gate Bridge en daarna ook Lombard Street te gaan. Die gidsen zijn trouwens echt hilarisch, al weet ik niet of iedereen op de bus dat vond. Wij lagen de helft van de tijd krom van het lachen, terwijl we aardig wat zure gezichten om ons heen zagen. Maar schijt, het was machtig. 

Na al dat vermaak was het alweer 7pm! Dagje zomaar om en veel te weinig tijd om alles te zien, wat is San Francisco een mooie stad: De heuvels en het water in combinatie met de grote bruggen maken het echt een bijzonder iets. De highlights hebben we wel goed gepakt en we kijken er nu ook wel naar uit om morgen ons huis op wielen op te pikken! 

Reacties

Hillie 02-06-2018 07:57 {{button-51482}}

He buurtjes,

Super leuk om jullie zo te kunnen volgen en mee te kunnen genieten van jullie reis!
Have fun!

Liefs Xx

Memmie 02-06-2018 08:45 {{button-51486}}

Geweldig man, oallejer sa bekent, ik wol ek nei de USA
Leuk verslag Dennis 😅

Neel 02-06-2018 08:51 {{button-51487}}

Yes awesome guysss! Oke we zitten hier dus nu te onbijten mem & ik beide met een mobiele eenheid voor ons neus jullie blog te lezen! Even voor jullie beeldvorming, supper gezellig dus! 😜

Lach me dood hier om jouw tekst Dennis, typisch jou: "Daarna terug naar pier 39 waar een paar zeeleeuwen zaten te pitten en beetje dingen te doen met elkaar.. Echt een grappig gezicht, dat verwacht je niet!" Verwacht je ECHT NIET hahaha ooit bio gehad op school?! Hahaha genieus!
Oke nu ga ik afronden want dit is nu al een veelste lange message (om even in style te blijven)! See you huneys! Enjoy your trip! Love

Memke 02-06-2018 09:05 {{button-51488}}

Super mooi verslag wat een ervaring en indrukwekkende foto's.
We krijgen een goed beeld van San Francisco al is het maar een heel klein beetje.
Nu maar lekker slapen en dan het avontuur verder beleven met de camper.
Dikke tut 💕 en genieten van de reis en van elkaar toppers.

Alwin, Maartje en Mees👶 02-06-2018 22:32 {{button-51505}}

Gaaf man dat jullie dit prachtig avontuur met ons willen delen! En jaloers😳 dat we zijn!

Teade Hietkamp 03-06-2018 11:24 {{button-51527}}

San Francisco zo ver weg en nu ....... zo dichtbij. Jullie verhaal komt zo iedere dag onze huiskamer binnen. En heel erg mooi om dit zo te kunnen volgen ! Groetjes... Ben nu alweer benieuwd naar jullie volgende verhaal !!

Hilda 03-06-2018 19:56 {{button-51546}}

Praten dat kunnen ze daar wel ;-) Je maakt daar snel contact. Mensen zijn erg nieuwsgierig wanneer je een andere taal spreekt. Vaak kun je lange gesprekken aanknopen over sport, werk en politiek haha.
Geniet ervan. x

Maartje 04-06-2018 10:38 {{button-51582}}

Hé guys!

Wat een vette verhalen! San Francisco staat nu ergens boven aan m’n bucketlist, net onder New York👍. Ben heel erg benieuwd naar jullie mobile home en hoe het rijden gaat. Wat is de volgende stop?

Lekker genieten jongens!!

Suus 04-06-2018 11:50 {{button-51587}}

OMG! Zo jaloers nu.
Ik wil ook naar zeeleeuwen in San Francisco kijken!

Veel plezier nog :D

Cheryl 08-06-2018 07:31 {{button-51744}}

Wat ontzettend gaaf dat jullie hier zijn geweest! Ik loop een beetje achter met de verhalen, dus ga snel even verder lezen ;)
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan