Dag 17: Arches

Door Dennis en Marike - 19-06-2018 19:38

30 graden, bewolkt, veel wind en toch warm

Vandaag hebben we ‘echt’ niks doen in de planning. Gisteren hebben we wat gesmokkeld, maar vandaag is het echt boekje-lees-dag.

Het probleem is alleen dat Dennis nog 1,5 boek te lezen heeft (hij heeft al 3 uit). Dus je snapt het al, wij zitten heerlijk rustig op onze stoeltjes met een boekje op schoot en uitzicht over de camping. Totdat Dennis boek nummer 4 uit heeft. Tsja, dat laatste boek moeten we nog even bewaren voor een dagje aan het meer, dus Dennis wordt onrustig en wil nog een kleine hike doen.

Okeoke, dan ga ik ook wel mee. We hadden nog niet alles van het park gezien en ik was toch ook wel benieuwd. We kunnen de hike vanaf de camping doen, dus dat maakt het helemaal te doen. Dus samen lopen we door de duinen naar ‘Broken Arch’. Een korte hike, die door de duinweggetjes wel een beetje zwaarder is dan we dachten, maar wel mooi is om even tussendoor te doen!

Onderweg terug naar de camping zitten we weer te dubben. Het is wel bewolkt, maar echt onweer lijkt er niet uit te komen. Dus we rijden naar de Delicate Arch om de hike naar boven te doen. Onderweg in de auto begint het uiteraard te regenen. We besluiten de hike toch maar te laten en gewoon het uitzichtpunt te pakken. De hike is toch wel zwaar en we hebben weinig zin die in de regen te lopen. Het uitzichtpunt is natuurlijk nooit zo mooi als wanneer je echt onder de arch staat. Het valt ons vanaf het ‘upper-viewpoint’ dan ook wat tegen. Maar goed, we kunnen niet alles!
Ja, dichterbij Delicate Arch zijn we niet gekomen..
Nu we dan toch onderweg zijn, heeft Dennis ook wel zin om het dorpje Moab nog even in te gaan. even bij de winkeltjes langs voor misschien nog een souvenir. Eenmaal bij de winkels krijgen we dan ook wel zin in wat avondeten. Ik had eerder een Mexicaans restaurant gezien en dat leek mij wel eens lekker en even wat anders dan een vette hamburger! En dat was het ook! Heerlijke taco’s en tortilla’s met kip of in mijn geval vis. En als voorgerechtje gewoon tortillachips! (Dat wil toch iedereen!). Een Corona voor Dennis (tsja.. hij moet nog rijden…) en natuurlijk een lekkere Margharita voor mezelf! Jummie!

Met ons buikje vol gaan we terug naar de camping. Dit keer zien we minder rode mieren (er zit een nest bij onze campingplek, dus overal waar we de eerste dag zaten, waren er rode mieren) en hebben we ook niet zo’n last van allemaal irritante zoemende vliegjes om ons hoofd! Daarom is het dan eindelijk tijd voor een goed fikkie. Met natuurlijk marshmallows! Sterren kijkend is het een heerlijke afsluiter van de dag!

Reacties

Memke 19-06-2018 20:07 {{button-52257}}

Wat een leventje heerlijk.😉
Eten ,drinken, lezen oke lopen en weer eten ,drinken,lopen.🍔🍟🍦🍺🍷

Makkum 21-06-2018 16:08 {{button-52328}}

Proost

Hilda 24-06-2018 20:20 {{button-52441}}

Ultiem genieten!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan