Dag 22: Grand Canyon - Las Vegas

Door Dennis en Marike - 24-06-2018 16:37

44 graden, heel erg lekker warm (bloody hot!)

Vandaag helaas onze laatste echte vakantiedag… we gaan het hier echt missen! De supervriendelijke Amerikanen, die het knipperlicht van de auto niet kunnen vinden en waarvan het vooroordeel van veel eten echt wel waar is! De lemonade, supermegagrotefatass hamburgers, rootbeer, brede wegen, alles wat groot is hier, het awesome Las Vegas, woestijn, warmte..

We hebben een rijdagje van zo’n 4 uren inclusief route 66! Die helaas best wel tegenvalt qua oude herkenningspunten. Maar wel een hele coole diner! De diner heeft eigen ‘roadkill’ souvenirs en een echte oude kroeguitstraling. Natuurlijk bestel ik weer een veel te grote nacho (!) hamburger met 5 hamburger lagen (ahum..), waar ik pas achter kom als ik hem krijg natuurlijk! Maar wel een heerlijke lunch waar we ’s avonds (yep, doggy bag!) ook nog van genoten hebben. Dennis zei trouwens dat dit de lekkerste hamburger was die hij ooit gegeten had. Dus als jullie ooit de route 66 rijden, dan is The Roadkill Cafe echt een aanrader (ook voor souvenirs)!

Daarna rijden we rechtstreeks naar Las Vegas. Onderweg rijden we nog langs de Hoover Dam, waar we – nu we er toch zijn – nog even een kijkje nemen. Een indrukwekkende dam met een hele mooie brug erachter. De Hoover Dam heeft zelfs gouden liftdeuren (tsja, vlakbij Las Vegas..)! Het is één van de warmere dagen, dus met 44 graden rijden we snel weer verder.

Eenmaal bij Las Vegas RV Resort aangekomen, moeten we helaas alles weer inpakken… Verbazend genoeg past alles gewoon weer in de koffers (inclusief souvenirs en een beetje veel nieuwe kleding)! (Om het verhaal van morgen te snappen, moet ik er even bij vertellen dat ik erachter kwam dat ik een superleuke jumpsuit blijkbaar niet gekocht had tijdens onze outlet shopdag. Nadat ik op internet zag wat de superhoge prijzen in Nederland waren van de Tommy Hilfiger kleding, stelde Dennis voor om morgenochtend nog heen en weer te rijden, jeeej!!) We maken alles spik en span en kruipen na een biertje onder de wol. Laatste nachtje in ons rijdende huisje....

Reacties

Memke 24-06-2018 18:05 {{button-52432}}

Als ik dit lees hebben jullie alweer een nachtje in jullie eigen bed geslapen.
Blij dat jullie weer thuis zijn na een fantastisch huwelijksreis.
Fijn dat jullie ondanks alle dubbele gevoelens toch hebben genoten.
Het ritje terug rijden om de jumpsuit op te halen is wel super lief.
Ik heb hem aan gezien en het was de moeite waard hij is heel mooi.
Ben nu heel nieuwsgierig naar de paar duizend foto's 🤔

Hilda 24-06-2018 20:35 {{button-52446}}

Tja dan zit het weer op... Fijn dat weten dat jullie weer veilig thuis zijn. En wat een belevenis. Dit pakken ze jullie nooit meer af!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan