Wells' Gray Pr park naar Mount Robson

Door Patani - 26-05-2018 23:12

Vrijdag 25/5 van Wells Gray Pr. Park naar Mount Robson 

Na ontbijt terug over de grindweg naar clearwater . We hadden wat meer van deze campground en het meer verwacht . Maar na nog geen kwartier op de terug weg zagen we ineens onze 1ste BEER , amaai wat een kanjer . Het was een zwarte mannetjes beer die stond langs de kant gras te eten . Eindelijk onze trip werd beloond . Wij gelukkig verder , nog geen 10min later , daar onze 2de beer iets kleiner en een bruinachtige kleur . Stond ook wat gras te eten en ging daarna rustig in het midden van de weg op wandel . Terug bij visitors centrum gestopt , onze mail gelezen en daarna nog wat inkopen gedaan , camper vol getankt en wij weg . Rond 13.30u gestopt bij een picknick plaats , en wie stond daar ook , onze landgenoten , leuk weerzien . Verder gereden over Hwy 5 , rond 15.30u aangekomen op campground bij Mount Robson dit is de hoogste top van de Canadese Rockies 3954m . Site 113 vlak bij douches 28$ , geen elek. Nog even een wandeling langs de Fraser rivier gemaakt , plots werd het grijs en kwam er wind op . Wij maken dat we terug uit het bos waren . 
Hevige wind en regen . Langs de weg naar de campground knakte er een boom en die viel op de electriciteits  draden , de boom vatte vuur . Op de camping de rangers verwittigd . Op de camping geen licht meer in de douches , dus maar met een zaklampje gedoucht . Nog een leuke verrassing , bij de rangers die rond kwamen om te ontvangen was een landgenoot die hier met een werkvergunning aan de slag was . 
Voor de 1ste maar in de camper moeten eten , regende te hard . Nog wat lezen en bed in en nagenieten van onze dag . 2 beren gezien !!! 

Groetjes Patani 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan