Rocky Mountain, dag 1.

Door Kees en Sandra - A couple of years ago

Dinsdag 29 mei.

Na een nachtje lekker geslapen in onze suite zijn we vanmorgen om 09.15 uur opgehaald door Cruise America. We hadden een early bird pakket (opgehaald worden en de camper vroeg mee) geboekt. De early bird was echter nog niet wakker….Het was nogal druk bij Cruise America en onze camper was niet in orde (gedeelte inventaris niet aanwezig, geen slang om water bij te vullen en de deur van de bagageruimte wilde niet dicht).

Daarna gauw boodschappen gedaan bij Walmart. Daar werden we aangesproken door een mevrouw die ons van harte welkom heette in de VS. Zo’n leuk gesprek gehad. Daarna werden we nog aangesproken door een servicemedewerkster die ons zag zoeken (we waren op zoek naar ranja, maar dat kennen ze hier niet echt). Heel behulpzaam, ze noemde Kees zelfs honey.

Op naar de Rocky Mountain. Eerst door de drukke stad, daarna door de natuur. Prachtige stroompjes, bergen en veel groen.

Om half 4 waren we bij Moraine Campground, we hebben een mooi plekje, mooie omgeving en er zijn hier beren….! Afwachten of we ze zien. Morgen gaan we de omgeving verkennen.

Reacties

Ina ruiter A couple of years ago

Hihi, tis ook overal hetzelfde....niet in orde iets mist.....ach wat maakt het uit, dan maar wat later op pad...mooie omgeving i am sure...heb je ook foto’s? Sleep well

Ina ruiter A couple of years ago

Heb de foto’s gevonden, even goed kijken hoe programma werkt ahem!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!