Rocky Mountain, dag 1.

Door Kees en Sandra - 31-05-2018 21:32

Dinsdag 29 mei.

Na een nachtje lekker geslapen in onze suite zijn we vanmorgen om 09.15 uur opgehaald door Cruise America. We hadden een early bird pakket (opgehaald worden en de camper vroeg mee) geboekt. De early bird was echter nog niet wakker….Het was nogal druk bij Cruise America en onze camper was niet in orde (gedeelte inventaris niet aanwezig, geen slang om water bij te vullen en de deur van de bagageruimte wilde niet dicht).

Daarna gauw boodschappen gedaan bij Walmart. Daar werden we aangesproken door een mevrouw die ons van harte welkom heette in de VS. Zo’n leuk gesprek gehad. Daarna werden we nog aangesproken door een servicemedewerkster die ons zag zoeken (we waren op zoek naar ranja, maar dat kennen ze hier niet echt). Heel behulpzaam, ze noemde Kees zelfs honey.

Op naar de Rocky Mountain. Eerst door de drukke stad, daarna door de natuur. Prachtige stroompjes, bergen en veel groen.

Om half 4 waren we bij Moraine Campground, we hebben een mooi plekje, mooie omgeving en er zijn hier beren….! Afwachten of we ze zien. Morgen gaan we de omgeving verkennen.

Reacties

Ina ruiter 01-06-2018 00:10 {{button-51448}}

Hihi, tis ook overal hetzelfde....niet in orde iets mist.....ach wat maakt het uit, dan maar wat later op pad...mooie omgeving i am sure...heb je ook foto’s? Sleep well

Ina ruiter 01-06-2018 00:13 {{button-51449}}

Heb de foto’s gevonden, even goed kijken hoe programma werkt ahem!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan