Op naar Cheyenne.

Door Kees en Sandra - 31-05-18 21:48

Donderdag 31 mei.

Afgelopen nacht was het gelukkig niet zo koud als de vorige nacht, we hebben iets beter geslapen.

We werden gewekt door vogeltjes en iets van acht herten die vlak bij de camper langsliepen. Zo mooi! En niet te vergeten de koliebries. Wat zijn die klein zeg!

Om kwart over negen zijn we vertrokken naar Cheyenne. Eerst door een stukje prachtige natuur, daarna snelweg en voorbij razende auto's en enorme vrachtwagens. Het was maar een korte rit die we snel maar weer vergeten.

We staan nu op een KOA camping in Cheyenne. Dat doen we liever niet (geen natuur en bijna geen bomen), maar voor het opladen van de telefoons is het wel handig. En niet te vergeten: we hebben hier bereik. Deze dag wordt dan ook een rustdag. Morgen hebben we een lange rit voor de boeg, dan gaan we naar Custer State Park. Een langere rit van vijf uur, maar gelukkig hebben we de camping al geboekt: Big Pine Campground.

 

Reacties

Yvonne 01-06-18 08:24

Leuk hoor, om alles weer mee te lezen! Mooi avontuur!

Monique 01-06-18 10:37

Ik zat al te wachten op een nieuw verhaal, maar had je 2e en 3e bericht gemist! Leuk om te lezen allemaal! En leuke foto's! Best nog koud dus😁 Hopelijk overdag lekker weer en 's nachts dan maar dicht tegen elkaar aan liggen haha. Blijf jullie volgen, zo leuk😁

Monique 01-06-18 10:38

Ah, zie nu dat er 3 berichten zijn geüpload gisteren, dus had niks gemist 😀
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 23 februari naar onze Infodag in Zwolle.
Meer informatie