Dag 5 Mammoth Lakes - Death Valley

Door Johan & Marjon - A couple of years ago

’s Ochtends scheen heerlijk het zonnetje, maar was het nog steeds koud. Ontbeten in de camper en de koffie buiten in het zonnetje gedronken. Goede keus om vandaag door te rijden. We hadden een reis van bijna 4 uur voor de boeg.
Op de route lag de supermarkt waar we gisteren geweest zijn. Daar even gebruik gemaakt van de WiFi voordat we verder reden. Gelukkig was alles goed met de katten. Ook even een andere camping opgezocht in death valley; eentje met full hook up (elektriciteit, riolering en water) zodat we alles konden lozen en bijvullen.
De reis naar Death Valley was erg bijzonder. Na de snelweg kwamen we op een twee baansweg. Hier kwamen we een soort maanachtig landschap tegen. Prachtig! Hier was het al goed heet.
Na een zware tocht voor de camper (kachel volop aan, raampjes open en zweten maar) door de bergen kwamen we aan in death valley. Onderweg kwamen we nog zandduinen tegen. Het is echt een dode vallei, maar doordat het onder zeeniveau ligt reden we onderweg ook langs wat water, heel maf om te zien.
Op de camping bleek nog slechts 1 full hook up plek over te zijn, dat was dus weer geluk hebben! Vanavond lekker gebarbecued. Tijdens het bbq en betrok de lucht steeds meer, maar op wat wind en een enkel drupje na was er niets aan de hand.
Rond half 10 gingen we slapen.

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!