Dag 6 Death Valley

Door Johan & Marjon - 29-05-2018 00:13

Afgelopen nacht wederom slecht geslapen door regen en veel wind. 
We hadden gisteren al besloten om hier nog een dagje te blijven relaxen. Na het ontbijt bij de automaat betaald voor nog een nacht.
Na een tweede bakje koffie gingen we naar het Zybresky Point. Het werd uit de reisgids niet duidelijk wat hier was, maar het was wel iets dat je bezocht moest hebben in Death Valley. Bovendien was het maar 10 minuten rijden. Het bleek een prachtig uitzichtpunt te zijn op een soort van gebergte wat ontstaan is door lava en heet water. Hierdoor ontstond een bijzonder gezicht met heel veel verschillende kleuren. Iedere keer als je kijkt zie je wel weer wat nieuws. Helaas mocht hier niet gevlogen worden met een drone. Maar dat was misschien maar goed ook, want onderweg had ook de navigatie last van magnetische straling.
De rest van de dag hebben we lekker gelezen in de schaduw naast de camper; bloedheet in de zon. Wat een contrast met gisterochtend! Regematig gingen we naar binnen om af te koelen in de airco.

 

Reacties

Adri Deur 29-05-2018 12:00

Wat een avontuur! Met veel plezier je verslagen gelezen. Als het mogelijk was stuurde ik je veel zon en warmte hiervandaan, krijg ikh et koeler en jullie warmer. Deal?!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zondag 17 november @ Zwolle
infodag XL met twee campers, muziek & bbq
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan