Dag 8 Las Vegas - Zion

Door Johan & Marjon - A couple of years ago

Voor ons doen in deze vakantie slapen we vandaag wat uit en zitten we rond 8.30 aan het ontbijt. Na alles weer opgeruimd te hebben gaan we weer naar de Walmart om onze voorraad aan te vullen.
Vervolgens rijden we met de camper nog een keer over the strip. Het blijft nog steeds bijzonder, maar in het donker is het veel indrukwekkender door alle verlichting.
De route over de snelweg naar Zion is saai en lang. Nadat we van de snelweg afkomen verandert het landschap in rood gebergte. Na nog ongeveer 50 minuten kwamen we aan in Zion.
We hadden een redelijk goede plek op deze toch wel drukke camping, omgeven door rotsen. Lekker een full hook up place, dus we konden gebruik maken van elektriciteit, water en riolering. De bbq aansteken lukte vanavond niet zo goed, doordat het te diep was en ons hout te dik. Vrij snel kwam de buurman gelukkig helpen en kwam met wat hout aan, dat hij net voor ons gehakt had. Erg vriendelijk.
We besluiten vandaag om onze route aan te passen. Onderweg naar Capitool Reef ligt Bryce Canyon, ook een heel mooi natuur gebied. En we hebben nu dagen over, dus kunnen die mooi daar besteden. We zien een mooie natuurcamping, zonder faciliteiten, weer lekker back to basic. Het is best leuk om even WIFI te hebben, maar je voelt je meteen ook wel weer heel erg verbonden met thuis.
 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!