Dag 9 Zion

Door Johan & Marjon - 04-06-2018 03:08

Vandaag gaan we wandelen in Zion en we hebben een pittige route uitgekozen; een route naar een prachtig uitkijkpunt van 4 mile, ongeveer 4 uur wandelen.
Na het ontbijt gaan we met veel water bepakt op stap en nemen we de gratis shuttlebus naar het park. We zitten dicht aan het begin van het park, en de parkshuttle begint nog geen 5 min verder. Vanaf de ingang van het park is het ongeveer 30 minuten naar ons uitstappunt. Vol goede moed beginnen we aan de tocht. Na ongeveer 30 minuten klimmen en om de 5 minuten op adem komen begint de moed in onze schoenen te zakken. We komen een Amerikaan tegen die op de terugweg is. Hij vertelt ons dat hij er nog geen 2 uur over heeft gedaan om het einde te bereiken. Dat lukt ons wel! We klauteren nog ruim 1.5 uur door. Dan pas komen we op het 2 mijl punt aan en blijkt dat we pas halverwege zijn! Inmiddels zijn we echt kapot en hebben al flink pijn hier en daar. We moeten helaas toch besluiten om terug te gaan. De terugweg is nob mooier dan de heenweg met alle uitzichten naar beneden. Na ong 45 minuten zijn we weer terug bij de shuttlebus en zijn we toch echt heel blij dat we zijn teruggekeerd. 
We besluiten dan ook om s avonds lekker uit eten te gaan. Naast de camping ligt ern goed restaurant. Het was daar erg druk en het duurde wel 20 minuten voordat we een tafeltje kregen. Helaas was ons voorgerecht op (gerookte zalm), maar het hoofdgerecht smaakte erg goed.

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan