Dag 6: Grand Canyon naar Page

Door Davey & Julian - 12-06-2018 02:05

Hoi allemaal!

Vandaag ga ik helaas de Grand Canyon verlaten, ik heb nog niet alles gezien, maar daar gaat vandaag verandering in komen. Op de route naar Page kom ik langs alle uitzichtpunten die ik nog niet heb gezien. De rit is 220 km en ik zou er 3 uur over moeten rijden zonder stops. 

‘s Ochtends pak ik alles weer in en ruim ik de auto in, na het inruimen ontbijt ik wat in het hotel en om kwart over 9 rij ik weg. Na 4 km sta ik al in de file, door wegwerkzaamheden is er naar de ingang van de Grand Canyon maar 1 rijbaan beschikbaar voor verkeer van beide kanten. Na een uur zit ik op de weg met alle uitzichtpunten die ik nog niet heb gezien. Bij Grand View Point heb ik bereik en FaceTime ik met m’n ouders en zus. 

Hierna heb ik nog 1 stop: Desert View. Hier staat een oude wachttoren met een fantastisch uitzicht over de canyon. Hier eet en drink ik wat voordat ik het park verlaat en verder rij naar Page. 

Onderweg naar Page kom ik langs een ander uitzicht punt, deze geeft uitzicht op een zijrivier van de Colorado, echter is het al een tijd zo warm en droog dat deze rivier droog ligt. Na deze stop rij ik door naar Page, met onderweg een ontzettend mooi landschap, maar een weg waar je niet kunt stoppen voor foto’s. 

Eenmaal in Page ga ik meteen naar de Walmart voor een oplader voor de batterijen van m’n camera, helaas is deze uitverkocht. Vervolgens bel ik naar fotozaken rondom Page, maar niemand heeft hem op voorraad. Dat wordt dus wachten tot Las Vegas :(. 

Inmiddels ben ik op de hotelkamer, wederom een vierpersoonskamer, echter zou ik deze niet graag met 4 man willen bezetten, want zo groot is de kamer niet. 

Morgen ga ik een fototour doen door de Antelope Canyon.

Reacties

Pa 12-06-2018 07:42 {{button-51953}}

Hopelijk heb je voldoende capaciteit in je laatste accu om de tour waar je naar uitkijk volledig te kunnen fotograferen. Gisteren kon ik nog even meegenieten van wat live beelden toen je de mogelijkheid had voor FaceTime.
Groetjes en slaap lekker, we kijken alweer uit naar je volgende verslag.

Ma 12-06-2018 07:43 {{button-51954}}

Leuk dat wij ook een stukje hebben kunnen zien gisteren. Wat is het mooi.

c.bogaard 12-06-2018 08:19 {{button-51956}}

Wat mooi is houdt je lang vast en wil je altijd wat langer blijven maar jij gaat verder en laat ons
meegenieten ik blijf je volgen.
opa.

Sascha 12-06-2018 14:08 {{button-51975}}

Bijzonder he davey de grandcanyon....maar wacht maar tot je door de antylope ben geweest...zoooo apart...gewoon een spleet in de grond...en dan wauw !! Hoop ook dat je genoeg accu heb.
En dan de bryce...zoooo mooi en anders en rood !!

Oma 12-06-2018 16:32 {{button-51978}}

Mooie foto's ook dat filmpje dat je ons stuurde en een leuk verslag
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan