Dag 7: Page

Door Davey & Julian - 13-06-2018 06:24

Hoi, daar ben ik weer. 

Vandaag ben ik de hele dag in en rondom Page. Het belooft voor mij vandaag op fotografie gebied een mooie dag te gaan worden!

In de ochtend ontbijt ik in het hotel, het ontbijt was prima. Maar zelfs als het niet te eten was, dan was het uitzicht het nog waard geweest om het eten op te eten. 

Na het ontbijt ga ik naar een locatie buiten het dorp. Ik ga naar de Upper Antelope Canyon. Hier heb ik om 10:15 een rondleiding voor geboekt. We zijn met 12 personen in onze groep, allemaal met een camera en statief, dan blijkt toch wel aan de apparatuur dat ik het groentje ben. De mensen om mijn heen hebben een uitrusting van minstens €5000 bij zich. Wel helpt iemand mij nog even aan een oplader voor m’n camera. Deze is inmiddels besteld en kan ik overmorgen ophalen in het hotel waar ik overnacht (Moab). 

Met z’n 12’en stappen we in de achterkant van een pickup en rijden we een stuk offroad naar de ingang van de canyon. De rit zelf is al zeer spectaculair. 

Wat is deze canyon een ontzettend indrukwekkend natuurverschijnsel!

Na zo’n 2 uur in de canyon te zijn geweest gaan we weer terug. Vervolgens rij ik terug naar Page en was ik meteen even de auto. Dat was hard nodig. Hij was inmiddels meer oranje dan wit. 

Na het wassen van de auto ga ik naar Horseshoe Bend, dit is een haarspeldbocht van de Colorado. Het is inmiddels zo warm (46 graden) dat ik na 10 minuten al terug loop naar de auto, onderweg stop ik nog wel een keer of 10 om af te koelen. Ik besluit om vanavond het nog maar eens te gaan proberen. 

Eenmaal terug in het hotel moet ik echt even afkoelen en bijkomen. Ik douche en ga een uurtje slapen. Dit slaapje doet mij goed en ik vertrek hierna weer naar Horseshoe Bend. Deze keer is het al aangenamer (39 graden) en ik fotografeer hier de zonsondergang. 

Inmiddels zit ik weer op de hotelkamer dit verslag voor jullie te typen. Ik ga zo nog een film kijken voordat ik ga slapen. Morgen staat een relatief korte rit op het programma, de rit naar Kayenta (Monument Valley).

Reacties

Ma 13-06-2018 06:41 {{button-51990}}

Wat een verschrikkelijk mooie foto’s heb je gemaakt.

c.bogaard 13-06-2018 08:17 {{button-51993}}

Ha davey bedankt voor je verslag het is geen kunst met erg duur materiaal beelden weer te geven.
Vandaar respect voor jouw gaat zo door!
opa.

Opa Hotting. 13-06-2018 09:42 {{button-51999}}

Hallo Davey. Je hebt weer een mooie dag achter de rug en weer veel gezien ook mooie foto,s gemaakt ondanks je wat goedkopere spullen ga zo door.

Oma 13-06-2018 09:48 {{button-52000}}

Dave wat een mooie foto's wat zal jij het warm gehad hebben ik had het niet uit gehouden Marja en Theo lezen het ook elke dag

Sascha 13-06-2018 09:54 {{button-52001}}

Wauwwww gave foto's joh.
Bijzonder hè...alsof je in een soort oorschelp/slakkehuis loop.
Dat rood...whahaha wacht maar als je straks de bryce canyon door bent of je kleren door een soppie haal 😁Doe je in monument valley de indiaantjes de groeten van me.
Ook weer zoooo gaaf daar!!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan