Dag 8: Page naar Kayenta

Door Davey & Julian - 14-06-2018 04:54

Hoi iedereen!

Vandaag ben ik van Page naar Kayenta gereden en heb ik Monument Valley bezocht. 

Vanochtend begon met het inpakken van de spullen. Na het inpakken heb ik weer in het hotel ontbeten. Na het ontbijt ben ik naar de Walmart gereden, hier heb ik wat te eten en drinken gekocht voor de komende dagen. 

Na de Walmart rij ik in een goed3 twee uur naar Kayenta en daar kijk ik waar mijn hotel zit. Daarna rij ik door naar Monument Valley (35 min) hier bezoek ik als eerste Forest Gump Point. Daarna rij ik terug naar de hoofdingang van het park. Hier maak ik wat foto’s en wil ik een Jeeptour maken door de valley langs alle monumenten. Echter omdat ik alleen ben moet ik in eerste instantie voor 2 personen betalen. Gelukkig kwam er een Nederlands echtpaar aan die ook een tour wilde doen, gelukkig mocht ik net hun mee. De tour zou pas om 17:00 beginnen en het was nog maar 14:00. Ik besluit om terug te rijden naar Kayenta en in te checken en daar wat te eten. 

Na het eten rij ik terug naar Monument Valley en dan kan de Jeeptour beginnen. Wat is dit gaaf, een onverhard pad vol met kuilen en we komen op pinten waar je anders niet kan/mag komen.  Onderweg stoppen we 4 keer, maar bij de derde stop komt ineens een zandstorm op. Bij de vierde stop begint het zelfs keihard te regenen. Daar waren ze hier heel blij mee, aangezien het al een paar maanden niet had geregend. Wij waren dus de bofkonten die regen hadden gehad in Monument Valley. 

Na de tour rij ik terug naar het hotel, hier eet ik de salade die ik vanochtend bij de Walmart heb gekocht en vervolgens begin ik aan het reisverslag voor jullie. 

Morgenvroeg rij ik naar Moab, waar als het goed is de oplader voor m’n camera is afgeleverd en ik Arches National Park wil gaan bezoeken.

Reacties

c.bogaard 14-06-2018 08:10 {{button-52021}}

De tocht van je leven dat is even wat anders als kamperen op de Veluwe.
DAV .geniet er van ik doet dat ook met jouw.
opa.

"Ome" Cees 14-06-2018 08:22 {{button-52022}}

Hi Davey,

Unieke ervaringen kerel, Mustang, Route 66, helikopter en dan ook nog regen en een zandstorm op 1 dag
Fraaie foto's zeker die van Horseshoe bend....wat een geweldige reis maak je.
Ik hoop dat het lukt met de lader voor je camera

Geniet verder, komende week samen met je zus!

Oma 14-06-2018 14:36 {{button-52030}}

Wel apart om op een jeep een foto tocht te maken alleen een zandstorm lijkt me niet zo fijn maar geniet er maar van

Opa Hotting. 14-06-2018 16:52 {{button-52036}}

Hou Davey. Weer mooie foto,s en een goed verslag van deze dag. Misschien niet zo leuk van de regen en de zandstorm maar dan heb je dat ook eens meegemaakt. Nu nog even wachten en je zus is er want die kan niet wachten tot ze er is. Maak er nog mooie dagen van.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan