Dag 21: Santa Barbara naar Los Angeles

Door Davey & Julian - 27-06-2018 08:15

Hoi iedereen, vandaag was onze laatste volle dag hier. We zijn van Santa Barbara naar Los Angeles gereden. 

Vanmorgen zijn we, nadat we opgestaan waren, wezen ontbijten bij een lokale bageltent. Ontzettend lekker! Met een goed gevulde maag zijn we in de auto gestapt. 

Om 9:30 reden we weg uit Santa Barbara. De rit zou niet zo lang zijn maar we hadden wat tussenstops toegevoegd. 
Zo zijn we gestopt in Santa Monica. Een voorstad van Los Angeles. Deze stad staat bekend om haar pier. Hier is namelijk een pretpark op te vinden, met achtbaan, reuzerad en meer. Ondanks dat de thermometer van de auto 22graden aangaf was het veel warmer.
We hebben wat rondgelopen op de pier en wat over het strand.  Na een uurtje zijn we weer in de auto gestapt en naar het centrum van Los Angeles gereden. 

We hebben door de luxe wijk Beverly Hills gereden. Hier heb je behoorlijke villa’s staan en is ook de duurste winkelstraat van de VS. Omdat parkeren je arm maakt hier hebben we er alleen rondgereden. Inmiddels was het al half drie en zijn we richting het hotel gegaan. We konden al inchecken, hebben onze spullen weer gedumpt en zijn naar Griffith Observatory gegaan. Dit is een uitkijkpunt over de hele stad inclusief Hollywood-sign. 
Rond 16:45 waren we weer terug in het hotel en hebben we gekeken waar we gingen eten. Het werd een Italiaan die hier in de straat zit. 

Ondanks onze vele pizza ervaringen in Italië (en eigenlijk overal) kwam deze wel erg dicht in de buurt bij onze favoriet uit Tignale (Italië). Na gevraagd te hebben over we de kok mee mochten nemen naar huis zijn we terug gegaan naar het hotel om de laatste dingen in te pakken. 

Morgen gaan we alles op ons gemakje doen. Het plan is om rond 13:00 naar het vliegveld te vertrekken zodat we de auto weer in kunnen leveren. Om 18:00 vlieg ik naar Parijs en om 19:45 vliegt Dave naar Londen. Donderdag avond zullen we dan weer thuis zijn.

Reacties

Sascha 27-06-2018 08:53 {{button-52578}}

Ahhh sja het is niet anders hej.
Maargoed helaas komt aan alles een eind.
Ik vond het super leuk om het verslag te lezen...was het eerste wat ik deed smorgens =).
Een hele goede terugreis !!! X

oma 27-06-2018 09:42 {{button-52585}}

Het is jammer voor jullie dat het er op zit maar ook wel weer fijn om thuis te zijn ik wens jullie nog een goede reis

Opa 27-06-2018 09:43 {{button-52587}}

Lieve kinderen tot wederziens.

Opa Hotting. 27-06-2018 11:27 {{button-52592}}

Nu jullie hebben nu een rustig dagje dagje gehad maar toch nog een mooie dag gehad. Ik heb mooie verhaaltjes gelezen maar jullie heb straks mooie verhaaltjes straks te vertellen aan ons. Ik wens jullie straks een mooie reis terug en we zien jullie een vrijdag weer te zien.

Ma 27-06-2018 12:54 {{button-52598}}

Een beetje een onsamenhangend verhaal Opa Hotting.
Maar jongens maak er nog een leuke paar uur van en een goede terugreis. Tot morgen op Schiphol.

John & Yvonne 27-06-2018 19:15 {{button-52609}}

Hoi,

Wat was het superleuk om jullie berichtjes elke dag te lezen. Jullie hebben volgens mij echt alles uit deze reis gehaald om alle mooie plekken te ontdekken. Wens jullie nog een paar leuke laatste uren. Zie er al naar uit om alle foto”s te zien en jullie belevenissen nogmaals te horen.

Lieverds, goede reis en tot gauw XXX
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan