Hope

Door E&J - 27-05-2018 19:32

Zaterdag, vandaag kunnen we de camper ophalen Om12 uur moeten op Templeton station zijn, vlak bij het vliegveld. Dat is nog ruim een half uur met de metro vanaf downtown.
Na uitchecken een taxi genomen naar Waterfront station, want met die zware koffers in de bus zagen we niet zitten. Het blijkt nog goedkoper dan de bus, het is ook maar een klein stukje. Bij de Starbucks koffie met een croissant genomen. Johan nog weer naar de telefoon winkel omdat de simkaart het niet doet in de mifi :-( Zoals gebruikelijk blijft het erg vaag. Uiteindelijk werkt het niet en geen geld terug. 
Metro gepakt en dat gaat prima. Onderweg zien we nog hout transport op de rivier.

Veel te vroeg op Templeton station, maar rustig even wachten en we komen ingesprek met 2 Nederlanders uit Kraggenburg die hetzelfde rondje doen.
Nog een lange rit naar Abbotsford. We zijn er rond  1 uur. We worden erg vriendelijk geholpen en alles wordt uitgelegd en demonstreerd.  Na diverse handtekeningen krijgen we de sleutels en we gaan op pad naar een supermarkt een half uur verder, in  Chilliwack, "The Real Canedean Superstore". Een hele grote supermarkt waar we onze basis voorraad inslaan. Nog even zoeken naar een "Liquor Store" voor wijn en bier.
Verder op pad via highway 1, maar voor Bridal Falls is de weg helemaal afgesloten. Via weg 9 en 7 gaat het prima. Maar zonder onze navigatie, onze mifi werkt nog steeds niet, zijn we Hope al door voordat we het in de gaten hebben. Sim in Johans telefoon gedaan en nu hebben we internet en vinden de camping "Coquihalla Campground".
Biertje verdiend, wat gegeten en kampvuurtje gemaakt.

Zondag: prima geslapen. Rustig ontbeten en plan gemaakt wat we vandaag gaan doen.Hotel Barclay, Ronsonstreet

Reacties

Herman 30-05-2018 23:03 {{button-51421}}

Vuur, bier, buiten: het gaat goed!!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan