Revelstoke

Door E&J - 02-06-2018 19:59

Dinsdag: Het is weer prachtig weer, strak blauwe lucht en lekker buiten ontbeten. Er zijn veel hamsters op de camping, maar daar heb je geen last van, ze komen niet bedelen. De grootste ligt lekker te zonnen, het lijkt wel een walrus.

Dit is de derde dag dat we geen stroom, water en afvoer hebben. De "Grey water tank" zit bijna vol en onze "Fresh water tank" is leeg. Op de camping is geen dump station, maar we kunnen wel vers water vullen. Aldus gedaan en op naar het centrum van Vernon. Getankt, daar gaat zo'n 130 liter benzine in en we hebben 550 km gereden. Daarna koffie bij de Starbucks, want daar heb je goede wifi,  en ons verslag bijgewerkt en foto's geupload. Dat duurt wel even maar gelukkig werkt de wifi goed hier.

Daarna de historische O'Keefe Ranch bezocht, 12 km ten noorden van Vernon. Erg mooi en interessant. Gek idee eigenlijk dat het hier pas 150 jaar geleden begonnen is, dat lijkt nog maar een korte historie, maar er is veel gebeurd in die tijd.

Daarna verder naar Revelstoke. Zeer gevarieerd landschap, eerst weiden en meren die overgaan in bossen en bergen. Nachtje op Koa camping in Revelstoke, Full plugin, dus water, electra en afvoer. Kunnen we mooi onze vuilwater tanks legen en PC weer opladen.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan