Vancouver, Burnaby

Door E&J - 17-06-2018 09:27

Vrijdag 15 Juni: We hebben de boot van Swartzbay naar Tsawwassen gereserveerd voor 1 uur, dus we hebben alle tijd en toeren daarom met de RV door Victoria langs de kust. Dit is de Ocean Drive en dit is als zeer mooi aangeschreven. Misschien komt het door het bewolkte weer, of hebben we al te veel moois gezien, maar we zijn niet heel erg onder de indruk. Wel mooie villa wijken en veel dames van middelbare leeftijd die joggen of de hond uitlaten. We zijn net voor 11 bij de terminal in Swartzbay, maar kunnen niet meer met deze boot mee, we zijn wel de "first in line" voor de volgende afvaart van 12 uur, maar die is door technische problemen 25 minuten verlaat. Nou ja, wachten hoort er bij en met uitzicht over de haven en zee is de tijd zo voorbij.

De overtocht duurt 1,5 uur en voert tussen veel eilanden door.

Bij Vancouver hebben we ook weer een camping gereserveerd in de voorstad Burnaby. We gaan op een gegeven moment over een brug met smalle rijstroken. Daarbij haalt een pickup ons in en tikt onze linker buitenspiegel aan. Van schrik wijken we iets uit naar rechts en daarbij sneuvelt onze rechter buiten spiegel. De linker is nog wel heel. Alleen het glas ligt er af, de rest lijkt nog in takt. Op de camping de spiegelarm weer rechtgezet.

Opnieuw een stadscamping met kleine plekken, maar full plug in, dus hier kunnen we onze zwart- en grijswater tanks weer legen en de schoonwater tank vullen, zodat we voorbereid zijn om de RV weer in te leveren.

Reacties

Hans en Monique 17-06-2018 19:48 {{button-52185}}

Ff schrikken? Verzekering toch?
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan