Yosimeti 4e dag, 5 juni

Door Joop & Lucienne Schuurman - 07-06-2018 14:24

Vroeg wakker maar heerlijk om op tijd op pad te gaan, het is zeven uur en de bestemming is Glacier Point een uitzichtpunt over de gehele Yosemite Valley. Schitterend om te zien we maken er te veel foto’s. We kijken tegen de watervallen aan. Daarna rijden we naar de Yosemite Valley en stoppen bij de tunnel vieuw die moeten we hebben gezien werd er vanmorgen gezegd en inderdaad ook weer heel mooi. Doorgereden naar de Bridalveil Fall via een korte wandeling en voelen de spetters van deze waterval op ons neerdalen. Verder gereden en een mooie route gevolgd door de Valley. Het wordt nu wel steeds drukker. Onderweg maken we een lekkere lunch en gaan daarna een wandeling maken naar de Lower Yosemite Fall. Ook weer machtig om te zien, jonge mensen zien we onderweg tegen de steile rotsen klimmen en dalen. Dat is erg in trek hier, maar voor ons niet weggelegd. Moe maar voldaan terug naar de camping en lekker in de rivier gelopen en gezwommen. Een grote groep vlinders spelen langs de kant we willen ze fotograferen maar ze blijven niet zitten. Dus dat lukte niet zo erg😀lekker weer een vuurtje met een wijntje om de dag af te sluiten. Weer een gezellige dag geweest. Morgenochtend verkassen we weer met een voldaan gevoel. Er is zo veel te zien dat we keuzes moeten maken maar dat maakt het ook weer heel leuk. Nu lekker slapen en hopelijk nu iets langer.

dacht ik een geluid van een beer te horen maar dat bleek later Joop zijn maag te zijn geweest. Helaas stond ik om kwart voor drie in de nacht naast mijn bed. Achter de gordijntjes te loeren. Er hangt een aanduiding dat ze hier soms ook lopen en dat maakt je toch wat onrustiger.

Er ritselde ook nog wat anders maar dat kan van alles geweest zijn, ik duik maar weer bij mijn eigen knuffelbeer in bed

Reacties

Ed en collega’s 08-06-2018 17:51 {{button-51774}}

Veel plezier nog. Blijf jullie verhalen volgen. Groetjes van de motorclub

Ben@Anja 11-06-2018 05:26 {{button-51872}}

Het is allemaal teveel om te bekijken. Maar dat hebben wij ook de indrukken zijn geweldig. Ik zie wel bruine beren hoor. Maar die jaag ik weg met water. Naar de zwarte tank 😂
De dagen beginnen heel vroeg. Maar dat voel je wel ‘savonds.
Veel plezier. We bellen nog. Vandaag geprobeerd, maar hoor 2 kleine pieptoontjes. Geen contact.

Truus/Henk 11-06-2018 08:55 {{button-51885}}

Prachtige foto's hoor. En mooie verhalen.

janet 20-06-2018 19:48 {{button-52302}}

wat een mooie reis heerlijk genieten!

grtjs ons xxx
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan