Page Lake Powell 11e dag, 12 juni

Door Joop & Lucienne Schuurman - 24-06-2018 23:55

Lake Powell

Snik heet hier we zitten achter de camper in onze eigen schaduw gisteren was er nog wat wind maar nu wil je alleen maar in het water zitten. Maar beter als regen natuurlijk. We gaan ontbijten en rijden het park uit om aan Kens Tour Lower Antelope tour mee te gaan. Dit wordt verzorgd door de locale Indianen.We gaan dan tussen de rotsspleten lopen en het is allemaal oranjeachtig met rood. Steeds een andere vorm prachtig om te zien we zeggen en horen dan ook steeds ooooooo wat mooi. Foto’s geven een impressie maar in het echt is het toch net iets mooier. Er zitten wel trappen met metalen leuningen aan de steile plekken want in het verleden was er een overstroming geweest wat 11 mensen het leven heeft gekost toen hing er een touw nu kun je er makkelijk uit klimmen. Fijn idee maar het is hier zo droog dat dat wel mee zal vallen vandaag de dag. Terug nemen we nog wat mooie uitzichtpunten en een wandeling naar de Horseshoe Band met uitzicht op de Colorado rivier. Ook weer prachtig om te zien en met een lekkere geiten klim weer terug omhoog. We rijden langs een supermarkt en halen nog wat extra water, aardbeien eieren en fruit etc.. Vanavond geen zin om uit eten te gaan ondanks onze trouwdag van 37 jaar het is veel te warm en we gaan lekker zwemmen en eten een lekker stuk pie die we net gekocht hebben. We zijn goed bezig.

Helaas is het laden van de foto’s weer een probleem en we proberen het morgen nog maar eens.

Daarna hebben we voorlopig geen internet meer helaas. We gaan de natuur in zonder internet dat is wel even wennen maar soms ook wel eens goed.

Lake Powell

Snik heet hier we zitten achter de camper in onze eigen schaduw gisteren was er nog wat wind maar nu wil je alleen maar in het water zitten. Maar beter als regen natuurlijk. We gaan ontbijten en rijden het park uit om aan Kens Tour Lowe Antelope tour mee te gaan. Dit wordt verzorgd door de locale Indianen.We gaan dan tussen de rotsspleten lopen en het is allemaal oranje achtig rood. Steeds een andere vorm prachtig om te zien we zeggen en horen dan ook steeds ooooooo wat mooi. Foto’s geven een impressie maar in het echt is het toch net iets mooier. Er zitten wel trappen met metalen leuningen aan de steile plekken want in het verleden was er een overstroming wat 11 mensen het leven heeft gekost toen hing er een touw nu kun je er beter uit klimmen. Fijn idee maar het is hier zo droog dat dat wel mee zal vallen vandaag de dag. Terug nemen we nog wat mooie uitzichtpunten en een wandeling naar de Horseshoe Band met uitzicht op de Colorado rivier. Ook weer prachtig om te zien en een lekkere geiten klim weer terug omhoog. We rijden langs een supermarkt en halen nog wat extra water, aardbeien eieren en fruit etc.. Vanavond geen zin om uit eten te gaan ondanks onze trouwdag van 37 jaar het is veel te warm en we gaan lekker zwemmen en eten een lekker stuk pie die we net gekocht hebben. We zijn goed bezig.

Helaas is het laden van de foto’s weer een probleem en we proberen het morgen nog maar eens.

Daarna hebben we voorlopig geen internet meer helaas. We gaan de natuur in zonder internet wel even wennen maar soms ook wel eens goed.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan