Grand Teton 18e dag, 19 juni

Door Joop & Lucienne Schuurman - 25-06-2018 01:35

 

Om zes uur gaan we weer rijden want we hebben een flinke afstand af te leggen vandaag.

En nemen een iets afwijkende route die veel mooier is en we zien veel groen en herten onderweg.

Dan gaat de route over in de 191 welke leuk is om te rijden.

Het lijkt hier steeds meer op Canada de rotsformaties worden eindelijk minder. Alles wordt steeds groener wat wij eigenlijk toch wel mooier vinden. De natuur is zo puur daar kan niets tegenop.

Onderweg ontbijten we en bellen we voor een camping want voor vandaag hebben we niets geboekt omdat we niet zeker wisten waar we precies uit zouden komen. Je moet een ruimte over houden om iets te veranderen en aan te passen. Het is gelukt en weer een camping zonder internet helaas. Onze verhaaltjes komen hopelijk op het laatst in Salt Lake City wel door.

Er is veel onderhoud aan de wegen en we staan op het laatst in een lange file rond Jackson een heel leuk stadje met veel winkels en we moeten weer even tanken en dit keer bij de Exxon. Gezien de file gaan we hier maar niet stoppen want we willen toch even zeker weten dat de camping ook gaat lukken

Veel regen onderweg helaas maar aangezien we toch moeten rijden is het niet zo heel erg. En aangekomen op de camping gaat de zon schijnen. Heerlijk en even later besluiten we nog wat rond te kijken om dieren te kunnen spotten. Het is inmiddels al zes uur en dan is de kans groot dat we iets zullen zien. We rijden het National park in wat er weer heel mooi verzorgd uitziet. Maar dieren spotten valt niet mee, wel zien we bizons, herten , chipmunks en leuke kleine diertjes , ze lijken op kleine eekhoorntjes. Het regent ineens weer behoorlijk en de temperatuur is hier duidelijk lager. Daarom is het waarschijnlijk ook zo groen.

Geen beren helaas maar er was er wel eentje gesignaleerd deze week rond de camping.

Terug op de camping gaan we na het eten nog even wandelen staat er als cadeautje een grote Moose/Eland met twee kleintjes voor onze neus, geweldig en wat is de moeder enorm groot. Ze komen de camping oplopen en aangezien je niet tussen een moeder met jong moet komen loop ik liever terug om haar niet te irriteren, maar Joop gaat toch nog even dichterbij. En dat alles voor een mooie foto.pffff

Reacties

Ben&Anja 25-06-2018 06:06 {{button-52465}}

Mooie plaatjes. De camper staat een beetje scheef? Lekker tegen elkaar aanliggen. Loffeltje/Loffeltje.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan