Yellowstone 20 e dag , 21 juni

Door Joop & Lucienne Schuurman - 25-06-2018 02:36

 

 

Wakker en naar de douches de camping is zo groot dat we met de camper gaan en onderweg buiten de camping willen gaan ontbijten. Mooie douche gelegenheid aangezien er veel mensen zijn is het een groot complex. Gelijk het water aangevuld op de aangegeven plaats voor de RV wat ze hier de camper noemen en het vuile waste water geleegd.  We stuiten gelijk op mooie herten net na de uitgang van de camping. We zien een mooi plekje aan het water waar we gaan ontbijten en de zon breekt door. Er zitten hier wel veel muggen die vooral mij erg lekker vinden. De route gaat de andere kant op dan gisteren en we stoppen bij verschillende geisers en zien de stoom ervan af komen en het is best lekker warm. Vreemd altijd die borrelende aardkorst van erosie, in New Zeeland zagen we dit fenomeen ook al en daar was het nog mooier. Het is behoorlijk druk en we  zoeken naar een plekje waar we de camper mogen parkeren. 

Ook stuiten we op een witte berg die op een ijsvlakte lijkt en ook daar komt er weer stoom vanaf.

Dan zien weer een zwarte beer met drie jongen die spelen wat vertederend.

Alle auto’s stoppen achter elkaar wat gelijk een chaos is geworden. Er komt een ranger aan te pas die het verkeer aanstuurde voordat er ongelukken gebeuren. Niet veel later zien we weer een bruine beer langs de weg die lekker gras staat te eten en de mensen niet eens een blik gunt.

Wat een geluk want niet even later staat er weer eentje te grazen maar helaas konden we daar niet stoppen. Terug naar de camping en na weer een bruisende dag steken we onze gekochte  vuurblokken aan en zitten nog tot laat buiten ondanks het frisse avondwindje. In de avond koelt het hier flink af. Morgen verkassen we naar een andere camping in Yellowstone park.

 

Reacties

Ben&Anja 25-06-2018 05:54 {{button-52463}}

Super om te zien. Er zijn aan deze kant veel aarde breuklijnen. Een aantal jaren geleden was het raak in SAN Francisco.

Wiljo 25-06-2018 09:38 {{button-52490}}

Wat leuk om jullie belevenissen weer te lezen. We liepen behoorlijk achter. Zo te zien een prachtige reis. Nog maar 1 dag genieten. Goede reis terug. X

Ernst Lange 25-06-2018 10:40 {{button-52492}}

Wat een mooie reis Joop en Luciënne. Vandaag 25-6 ineens al jullie reisverslagen binnen gekregen. Is dus even lezen.😊
Maak er nog een paar mooie dagen van. Goede reis huiswaarts.

Ernst en Wiljo

Truss/Henk 25-06-2018 14:50 {{button-52495}}

Truus/Henk 25-06-2018 14:52 {{button-52496}}

Vandaag een heleboel verhalen en foto's binnengekregen. Ziet er goed uit daar. Veel wild, niet te wild hoop ik. Goede reis terug.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan