New York deel 2

Door SvdP - 06-06-2018 00:06

Vanmorgen werden wij, door het tijdsverschil, behoorlijk vroeg wakker. We hebben nog geprobeerd wat langer in bed te blijven, om wat beter te wennen aan deze tijd. Rond 7 uur zijn we op pad gegaan met de metro richting het World Trade Centre. Hier hebben we eerst een kijkje genomen bij het bijzonder mooie en indrukwekkende 9-11 Memorial. Ook weer zo'n plek waar je zoveel van hebt gezien en gehoord, maar in het echt is het tóch anders. Heftig om weer stil te staan bij die gebeurtenis en de namen te zien van talloze slachtoffers.

We waren van plan hierna in de nieuwe toren omhoog te gaan. Helaas was Sonja niet helemaal fit en durfde ze hierdoor niet omhoog. We zijn lopend naar de pier gegaan die uitzicht biedt op Ellis Island en op het Vrijheidsbeeld. 

Hierna zijn we weer wandelend via Wallstreet op pad gegaan richting Brooklyn Bridge. Na deze vanaf een pier te hebben bekeken, zijn we ook nog een stuk de brug op gelopen. 

Na onze lunch bij Starbucks zijn we terug gegaan naar het hotel. Peter is in zijn eentje op pad gegaan naar Rockefeller Centre en heeft de Skyline van New York vanaf grote hoogte gezien en vastgelegd. Beiden zijn we nu even aan het bijkomen van alle drukte van de afgelopen twee dagen. Peter doet op dit moment een powernap en ik, Sonja, maak van de gelegenheid gebruik om dit verslag te schrijven. 

Vanavond gaan we uit eten met Pim en Carrey (neef van Sonja en zijn vrouw), zij wonen in New York. Leuk om elkaar hier te treffen! Morgen stappen we alweer vroeg in het vliegtuig naar San Francisco. Hoe het etentje was en hoe de volgende vlucht verlopen is, lezen jullie hier later!

Wow wat een cliffhanger ;)

Reacties

Robert 06-06-2018 00:14 {{button-51639}}

Wow hee!! 1 dag daar en nu al vier verhalen!! Blijft die frequentie zo hoog? Nu.nl wordt minder vaak ververst ;-). Heel veel plezier met die New York pizza vanavond en we wachten vol spanning het verhaal van neef Pim & Carrey af!

Jan en Karin 06-06-2018 21:27 {{button-51687}}

Jullie genieten en wij van jullie verhalen en prachtige foto's.
Kijken uit naar het volgende bericht.
Liefs, Jan en Karin
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan