Van Dinosaur naar Grand Teton

Door SvdP - 25-06-2018 22:43

Vandaag moeten  we een flink stuk rijden. We staan vroeg op, trekken wat aan en gaan op pad om de eerste km's te maken. We verwachten een saaie route, Maar niets is minder waar. We rijden een mooie bergroute en maken onze eerste stop bij een groot stuwmeer. Hier ontbijten we. De temperatuur is aangenaam, prima weer voor een autorit. 

Onderweg stoppen we nog bij een grocery store, want gisteren bleek de onze koelkast en vriezer een tijd niet hebben gewerkt. Onze voorraad kan dus worden  weggegooid :( nu maar opnieuw wat inslaan!

Als we het National Park van Grand Teton inrijden, kijken we onze ogen uit. We hadden ergens gelezen dat dit park vooral een stop is om de lange afstand naar Yellowstone te overbruggen, maar dit park is echt super mooi!

Onderweg zien we ook de eerste groep bizons. Stoppen voor foto's dus uiteraard. We rijden langs de besneeuwde toppen van The Rocky Mountains en langs prachtige meren.

We hebben hier geen camping gereserveerd, omdat we ook gelezen hadden dat hier altijd plek zat is. Dat is niet zo! Maar gelukkig kunnen we nog wel terecht en staan er op de mooiste campingplek tot nu toe (en dat zegt wat! We kijken recht op de bergen. 

Na even bij te komen van de rit, besluiten we vanaf onze camping een wandeltocht langs het meer te maken. Helaas slaat het weer om, dus lopen we hiervan maar een klein stukje waar ik we alleen wat eekhoorntjes spotten. Terug bij de camper maken we een kampvuur en bakken we in onze oven een pizza. We genieten van de mooie plek (iets minder van de muggen  die gewoon door kleding heen steken, ondanks Deet). 

Erg jammer dat we hier maar zo kort zijn!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan