Maandag 28 mei Rocky Mountain National Park

Door John&Tineke - A couple of years ago

Memorial day, de vroege ochtendzon scheen prachtig door de wolken. ’s Middags zou het meer gaan betrekken. Eigenlijk een mooie ochtend om Bear Lake te bezoeken. We waren zo vroeg dat er nog niemand achter de loketten van de toegangspoort tot het park zat.

Wat een natuurpracht. We ontmoetten bij het meer een Amerikaanse familie, die bijeen waren om de as van een overleden familielid uit te strooien. Het was af en toe uitkijken om niet uit te glijden over de sneeuw, die nog overal lag. We hadden tijdens het lopen beiden last van kortademigheid, niet zo vreemd gezien de hoogte waarop we ons bevonden. Een tweede trail was minder interessant.

De noordelijke weg reden we nog even op, maar het weer verslechterde zo, dat we besloten terug te gaan naar het hotel. ’s Middags regende het. We besloten maar even wat bij te slapen. ’s Avonds zagen we herten tegen de afrastering van de parkeerplaats , toen we richting Mexicaan aan de overkant liepen. Deze schotelde ons een copieuze maaltijd voor. Een doggy bag zagen we met ook op ons vertrek de volgende dag niet zitten.

Zie het videoverslag op https://youtu.be/Uo84JEqt8Fo

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 5 september in zwolle.
Meld je gratis aan