Auto ophalen en naar Vallejo

Door Gwenda en Pascal - California 2018 - A couple of years ago

Vanochtend snel bij Starbucks ontbeten, daarna uitgecheckt en met een taxi naar Alamo gegaan. Dat was zo ongeveer downtown San Francisco. Zo ongeveer de winkelstraat… Druk dus. Nadat we in de parkeergarage onze auto hadden gevonden en ingeladen hebben we eerst even staan kijken naar een stel tegenover ons; de auto moest van de parkeerplek af. En dat was niet gemakkelijk! Krap, auto met hele dikke neus er tegenover. Tig keer stukje vooruit en weer achteruit. Uiteindelijk met extra hulp van Pascal aan de voorkant lukte het. Toen moesten wij… Onze bocht leek in eerste instantie ook niet lekker, maar dat ging eigenlijk verrassend eenvoudig. Vooruit, een keertje extra achteruit en toen waren we er al uit. 

De parkeergarage uit en het verkeer in; dat was andere koek! Uit de garage direct linksaf en voor verkeerslicht weer rechtsaf, waar ze er ons in eerste instantie niet tussen lieten. Toen we er eenmaal op waren, ging het goed. Na paar blokken al de snelweg op, SF uitgereden. Lang leve onze USA-simkaarten, want onze eigen navigatie had even nodig om ons op te pikken. Binnenshuis werkt dat ding gewoon niet goed. 

Halverwege leken we verkeerd te gaan, maar ook dat bleek een paar minuten later toch goed te zijn. Eerst Vallejo voorbij gereden naar een Walmart Supercenter; boodschappen doen. Flink wat flessen water ingeslagen en hiking-food; gezouten nootjes, beef jerky (jammie, we hebben het weer!) en protein-power-repen. Ook blikjes en zakjes tonijn; tip van Harmen. Bedankt daarvoor! 

Daarna terug gereden naar het hotel. Daar gingen we wel even verkeerd en moesten we een stukje terug. Ingecheckt, ruime kamer. Even lekker gedoucht en zo meteen gaan we een hapje eten en misschien naar een film. Er zit hier een bioscoop dichtbij. 

Morgen gaan we naar Six Flags Discovery Kingdom; lekker achtbanen aflopen!

Groetjes en tot morgen.

 

PS:   We zijn inderdaad naar de bioscoop geweest en hebben Deadpool 2 gekeken. Hele leuke film! Maar de bioscoopstoelen hier..., die willen wij thuis ook!!! Leer (in ieder geval lijkt het erop), heel breed, iedere stoel heeft een eigen tafeltje en is electrisch verstelbaar! Voetjes omhoog, lekker achterover liggen en filmpje kijken...

 

Reacties

Rosie A couple of years ago

Hee ja naar de bioscoop gaan moet dan ook even toch? En naar Deadpool 2 geweest? Pascal kijkt zo serieus hihi.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!