8 juni Van Telegraph Cove naar Nanaimo

Door W.P. Gravesteijn - 09-06-2018 06:24

Helaas moeten we vandaag het idyllische Telegraph Cove weer verlaten. De natte moesson duurt voor, het heeft de afgelopen nacht onafgebroken geregend (denk ik). De vochtige kampeerplek was nu echt wel nat te noemen. Vandaag weer zo'n 300 km wegwerken.

Dit keer hebben we voorsal snelweg gereden. Af en toe was het droog en heel sporadisch hebben we iets gezien wat op een zon leek. Naarmate je zuidelijker komt wordt het van bijna uitgestorven steeds drukker op de weg. Nanaimo was behoorlijk druk. We hebben er de weekend boodscahppen maar gedaan en zijn daarna naar de camping gereden.

De camping heet living forrest. We hebben een prachtige plek, keurig verhard met een schitterend uitzicht over een soort waddengebied. Bij aankomst was het droog, maar dat zou niet lang meer duren. Ondertussen de was gedaan, gedroogd, een nieuwe waterslang gehaald, Die van de camperboer was stuk. We hebben zowaar buiten nog wat gegegeten en toen begon het weer te regenen uit een loodgrijze hemel.

Ach ja. Vanavond op tijd naar bed en morgen met de boot weer naar de overkant. Naar Horseshoe bay, vlakbij Vancouver. Vandaar moeten we nog een 150 km rijden naar Whistler, onze volgende stop. 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan