8 juni Van Telegraph Cove naar Nanaimo

Door W.P. Gravesteijn - A couple of years ago

Helaas moeten we vandaag het idyllische Telegraph Cove weer verlaten. De natte moesson duurt voor, het heeft de afgelopen nacht onafgebroken geregend (denk ik). De vochtige kampeerplek was nu echt wel nat te noemen. Vandaag weer zo'n 300 km wegwerken.

Dit keer hebben we voorsal snelweg gereden. Af en toe was het droog en heel sporadisch hebben we iets gezien wat op een zon leek. Naarmate je zuidelijker komt wordt het van bijna uitgestorven steeds drukker op de weg. Nanaimo was behoorlijk druk. We hebben er de weekend boodscahppen maar gedaan en zijn daarna naar de camping gereden.

De camping heet living forrest. We hebben een prachtige plek, keurig verhard met een schitterend uitzicht over een soort waddengebied. Bij aankomst was het droog, maar dat zou niet lang meer duren. Ondertussen de was gedaan, gedroogd, een nieuwe waterslang gehaald, Die van de camperboer was stuk. We hebben zowaar buiten nog wat gegegeten en toen begon het weer te regenen uit een loodgrijze hemel.

Ach ja. Vanavond op tijd naar bed en morgen met de boot weer naar de overkant. Naar Horseshoe bay, vlakbij Vancouver. Vandaar moeten we nog een 150 km rijden naar Whistler, onze volgende stop. 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 18 jan @ Zwolle
Deep South, Florida, Zuidwest-Amerika en West-Canada
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan