Denver

Door Rob en Marian - 06-07-2018 16:14

Gisteren zijn we vertrokken. De eerste vlucht naar IJsland vertrok een half uur later maar gelukkig hadden we genoeg overstaptijd en hoefden we de koffers niet op te halen, die werden in Amsterdam doorgelabeld naar Denver.

Op Ijsland aangekomen hebben we fish and chips gegeten omdat we bij Iceland Air geen maaltijden gratis krijgen. Was lekker en toen gelijk weer door naar de gate om te boarden. Het is een klein vliegveld in Reijkjavik dus het was allemaal een beetje chaotisch met verschillende rijen voor verschillende bestemmingen. Verbeterpuntje.

De vlucht verliep voorspoedig, diverse films gekeken en muziek geluisterd toen kregen we de melding dat we bij gingen tanken in Minneapolis omdat er storm was in Denver en we misschien een tijdje moesten rondcirkelen voordat we op Denver zouden kunnen landen. Dat viel tegen want voor ons was het al midden in de nacht en we waren best moe. Maar ja, je geeft je over aan de omstandigheden en dan gaan we maar. Het ging gelukiig heel voltjes allemaal. Maar ja wel weer opstijgen. O wat heb ik daar een hekel aan.

Na nog eens 1 uur 40 minuten waren we bij Denver en ja hoor we konden gelijk landen. 

Toen nog door de douane. Altijd lang wachten want iedereen wordt ondervraagd over wat je komt doen e.d. Bijna als laatste kwamen we erdoorheen en toen de koffers ophalen bij de band. Buiten een taxi gevonden en toen eindelijk konden we gestrekt. Nederlandse tijd 6 uur smorgens.

Nu is het vrijdag en straks gaan we de camper ophalen. Nog geen foto's maar dat komt morgen hoop ik.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan