De camper ophalen

Door Rob en Marian - 07-07-2018 06:08

6 juli

Vanmorgen om half 7 wakker. De jetlag helpt daar aan mee. Maar prachtig weer buiten, dat is mooi omdat we vandaag om half 1 de camper gaan ophalen. We gaan ontbijten en daarna hangen we nog een beetje op de kamer. Rob gaat nog even zwemmen in het hotelzwembad. Ik moet een beetje wennen aan het hoogteverschil. Denver is de milehigh city.

Ongeveer 11 uur checken we uit en een aardige vent van Uber brengt ons naar Road Bear. Het is maar 10 minuutjes rijden dus we zijn veel te vroeg.

Het hele terrein staat vol met campers maar ze zijn onverbiddelijk; we moeten wachten tot half 1 en dan is het ineens druk druk druk. Raar hoor ze hadden ons al lang kunnen helpen.

Maar goed, wij op weg naar de Wallmart om voorraad in te slaan. We zoeken ons een ongeluk maar na een uur is het bijna gelukt. Onderweg komen we erachter dat we geen campingstoeltjes hebben, shit. Nou ja dat komt dan nog wel. 

We gaan via Nederland (ja echt het bestaat, google maar eens Nederland Colorado) naar Estes Park. Dit ligt vlak naast de Rocky Mountains en daar gaan we morgen wat wandelen en sightseeingen. We eten sla met gebakken aardappeltjes, we lopen nog een rondje en dan willen we koffie.

We zijn erg moe, we pakken de koffers uit, geven alles een plekje en maken het bed op. Morgen weer een dag.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan