Rocky Mountains

Door Rob en Marian - 08-07-2018 02:18

7 juli

Vandaag weer vroeg wakker. Het is een mooie dag om te gaan wandelen. 

We ontbijten, wassen af en drinken koffie. We kunnen voor de camping op een gratis shuttlebus stappen om Rocky Mountains NP in te gaan. Er zijn meerdere routes mogelijk en wij nemen bij het visitors centrum aangekomen de volgende shuttle naar Bear Lake. We doen rustig aan omdat we nog steeds moeten wennen aan de hoogte en we drinken veel water. We wandelen op ons gemak rond Bear Lake wat ongeveer 1 km is en niet veel hoogteverschil. Het is hier prachtig.

Onderweg valt er wel wat regen maar de temperatuur blijft lekker. In de rij voor de shuttlebus spreken we een aardige parkranger. We nemen de shuttlebus terug en onderweg doen we nog een andere stop. Deze is wat zwaarder en leidt naar een waterval. Ook hier is de natuur geweldig mooi. Hier komen wij tenslotte voor.

Als we terug zijn bij het visitorscentrum besluiten we om bij de Mexicaan te gaan eten. We zijn nog niet binnen of er is een wolkbreuk. Wat een water. Oeps hadden we de bovenluikjes van de camper niet open laten staan?

Als we terug komen bij de camper valt het erg mee, hier is minder regen gevallen en het is plaatselijk een beetje vochtig. Gelukkig.

Nog wat dagelijkse beslommeringen en lekker weer een bakkie koffie. Het was een mooie dag en morgen gaan we weer op route.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan