Fort Robinson State Park

Door Rob en Marian - 10-07-2018 04:59

8 juli
Vandaag van Estes Park naar Fort Robinson in Nebraska gereden. Het begin was mooi nog tussen de bergen langs een snelstromend riviertje maar toen ging het al gauw over in een vrij saaie weg met glooiende akkers en weilanden. Het was erg droog allemaal en eentonig. Het deed me denken aan duingebied met van die heuvel met zand en gras, leuk hoor maar dit was honderden kilometers( althans zo leek het) Af en toe een paar koeien of paarden. Dan weer eens een uitgestorven dorpje want ja zondag.
Onderweg halen we een lekker ijsje uit onze eigen vriezer, superhandig.

Na 5 uur rijden kwamen we aan in Fort Robinson State Park. Hier was het groen met bomen, heel fijn. Het is de standplaats geweest van een soldatenfort lang geleden. En er staan nog wat oude gebouwen. Het is sfeervol en mooi. Bij het officegebouw checken we in en we krijgen de plattegrond van de route naar de camping. Het is niet ver. Het is hier wel erg warm, 34 graden. Gelukkig hebben we stroom zodat we de airco aan kunnen zetten en dan gaan we een rondje lopen en maken we wat foto's. Als we terug komen is de camper lekker koel.
We eten en douchen. We proberen buiten te zitten maar we worden gek van de vliegen en muggen. Er zijn hier ook paarden dus misschien daarom.
Binnen even verslagje tikken onder een lekker bakkie koffie en we duiken er weer op tijd in.
 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan