Rustdag

Door Rob en Marian - 11-07-2018 19:43

10 juli

We zijn nog steeds op de Blue Bell campground in Custer State park. We hebben gister al veel gezien en we hebben besloten om vandaag geen kilometers te maken. We blijven liggen tot 9 uur en hebben even contact met het thuisfront waar alles goed gaat. Ontbijt en koffie. Het is weer warm en we lopen  naar de campwinkel waar we wasmiddel halen zodat we even een wasje kunnen draaien. We verkennen de camping die niet heel groot is maar wel heel rustgevend. Mensen groeten elkaar allemaal heel vriendelijk. Je kunt hier met tent, camper of in een huisje overnachten. Er zijn paardenstallen bij de camping waar regelmatig groepjes onder begeleiding vertrekken voor een ritje. Wij proberen ook een stuk de natuur in te lopen. Een heel stuk lopen we de paardenroute achterna tot we bij water komen. Hier kunnen wij niet verder en we gaan terug naar de campground. Toch lekker de benen gestrekt. We zijn ongeveer een uur weggeweest.

We eten lekker verse meloen en ananas en dan wordt het tijd om in de wasserette een was te draaien. Zo ook weer lekker fris. We zitten lekker buiten op de campingstoeltjes die we bij de Wallmart hebben gekocht voor $5. Je kunt ze ook huren voor $9 bij Road Bear maar we blijven hollanders he. Er zijn op de laatste camping vast wel weer mensen die ze kunnen gebruiken. Als we een tijdje zitten zijn er vervelende bijtvliegen. Gelukkig hebben we Deet bij ons. Wij zijn dit niet gewend in de USA. In het zuidwesten nooit last gehad van vliegend tuig.

In de avond eten we nasi en we douchen in de mooie nette douchegelegenheid aangezien onze tank bijna vol is. Om 9 uur is er nog een praatje van een ranger over dit gebied met leuke beelden erbij.

Dan is het alweer 10 uur en gaan we slapen.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan