Yellowstone

Door Rob en Marian - 16-07-2018 05:02

13 juli
Yellowstone
We hoeven niet heel vroeg op, het is niet heel ver rijden van Cody naar Yellowstone. Om half 10 rijden we weg. Yellowstone bestaat uit een grote 8 aan wegen. We nemen vandaag de onderste loop omdat we daar ook kamperen. Al gauw komen we plekken tegen waar we willen stoppen of voor het mooie uitzicht of voor het wildlife. Yellowstone is heel gevarieerd en mooi.
We zien bizons van heel dichtbij, er loopt er zelfs een over de weg, herten, pelikanen, watervallen, en geisers en mooie uitzichten over lake Yellowstone. Het is eigenlijk te veel om op te noemen, dit park heeft alles.
Old Faithfull is de beroemdste geiser van de wereld en die willen we natuurlijk zien. Als we aankomen is hij net klaar met uitbarsten, dat wordt wachten. In het visitorscenter zien we dat het ongeveer anderhalf uur duurt voor hij weer gaat. We besluiten toch maar te wachten. En ja hoor met een paar minuten speling begint hij. Het is superdruk met mensen. Dit wil iedereen zien. Het is een lange dag geweest als we om half9 aankomen op camping Bridge Bay. Juist op dat moment loopt er een bizon over de camping waar wij moeten staan. Ongelooflijk. Wat een prachtig beest. 

We zijn over onze honger heen en eten een crackertje met kaas. Even spoelen onder de douche. Wat een luxe is het toch dat we alles mee hebben wat dat betreft. Ideaal een camper. Dan gaat het licht letterlijk en figuurlijk uit.

Reacties

C.thkoomen@gmail.c.thkoomen 16-07-2018 19:19 {{button-53091}}

Nou Jullie zien zo wel veel,wat een belevenis, mij zegt het niet zo veel, want ik weet helemaal niet waar jullie zitten op de kaart, als jullie er maar van genieten ,want het is zo weer voorbij, groetjes en liefs ma xxx
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan