Yellowstone 2 en onderweg

Door Rob en Marian - 16-07-2018 05:23

14 juli

Als we wakker worden op de camping zijn er al een hoop mensen vertrokken. Wij wandelen een stuk om de benen te strekken en foto's te maken van Yellowstone Lake waar we tegenaanstaan. Ik heb al ontelbare muggenbulten en gelukkig komen er weer een paar bij.

We gaan toch nog een deel van het park bekijken ook al hadden we een rustdag gepland. Onmogelijk met nog zoveel moois te zien. En daar gaan we weer. Regelmatig gaan we van de weg af omdat er dieren zijn of een klein wandelingetje met een mooi uitzicht We genieten volop. Dit keer zijn we wel op tijd weer terug op de camping om nog wat lekkers te koken.

We bekijken de route van morgen, dan gaan we nog een stuk van de noordkant van het park bekijken omdat we via de noordkant er uit rijden.

15 juli

De noordkant van Yellowstone is wat ruiger en bergachtiger en ook weer erg mooi. We stappen af en toe uit voor de mooie viewpoints en rond 12 uur verlaten wij Yellowstone National Park. Op naar het noorden. Onderweg doen we weer een Wallmart aan voor de broodnodige boodschapjes.

Onderweg zien we een bord Amsterdam, lachen hoor.

Om 4 uur zijn we bij de KOAcamping bij Townsend, niets bijzonders maar het is te ver om in 1x naar Glacier NP te rijden. Hier hebben we full hookup wat betekent dat we alle tanks kunnen dumpen en vullen wat nodig is en we de apparaten weer kunnen opladen. Ook draai ik weer even een wasje.

We eten en drinken koffie. Douchen en naar bed. 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan