Cranbrook Canada

Door Rob en Marian - 19-07-2018 02:54

18 juli

Vandaag rijden we naar Cranbrook. We gaan vandaag ook de canadese grens over. We hebben net ergens gelezen dat ze moeilijk kunnen doen over zuivel, groente en fruit en eieren. We hebben dat allemaal mee. Dus smorgens aan de yoghurt met fruit. Later op de ochtend koffie met ananas! Ja toch zonde als we het straks weg moeten gooien. We hebben ook nederlandse kaas bij ons en als dat weg moet zouden we dat wel erg vinden. Niks zo lekker als een broodje met je eigen vertrouwde kaas.

Dan komen we bij de grens, er staat een kleine rij. Als we aan de beurt zijn geven we onze paspoorten. De vriendeljjke beambte vraagt of we met zijn 2en zijn, ja en of we vuurwapens mee hebben, nee. Hoelang blijven we in Canada, tot 2 augustus. Okee veel plezier in Canada, rijdt u maar door.

Alle stress voor niets. Maar we zijn wel opgelucht dat we niet geinspecteerd werden. En zo rijden we Canada binnen. Weer een nieuw land. Km ipv. Miles. Dat is weer even omschakelen. Canadese dollars ipv. Usa dollars.

Gaat goed komen. We rijden naar Fort Steel resort en campground waar we hebben gereserveerd. Zoals alle campings op deze reis. Wij vinden het fijn om te weten waar je terecht kunt en niet laat in de middag nog moet zoeken. Hoera er is een zwembad(je) kunnen we lekker even afkoelen. Heerlijk. Ook hebben ze verse popcorn op deze camping, zoute welliswaar maar dat is mijn favoriet. 

Er klinkt een stoomtreintje en we lopen naar daar waar we denken op te kunnen stappen, maar helaas ze zijn gestopt omdat het na 4 uur is. We lopen weer terug naar de camping. We eten een uitsmijter met ham. Na de afwas wat chillen met de e-reader. Morgen naar Banff. Waarschijnljjk geen internet.

Reacties

C.thkoomen@gmail.c.thkoomen 19-07-2018 20:54 {{button-53222}}

Leuk hoor,af en toe iets te lezen
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan