Banff 2

Door Rob en Marian - 22-07-2018 03:46

20 juli
Het is onze 2e dag in Banff en we hoeven niet vroeg op te staan. We doen dus lekker rustig aan en eten ons ontbijt. We gaan op pad om de omgeving een beetje te bekijken. Er zijn wat meren in de buurt en daar rijden we heen. Bij de meren waar het erg mooi is lopen we wat rond en gaan gewoon even chillen langs de waterkant. Het is druk met aziaten, letterlijk want ze zijn niet alleen met velen, ze zijn luidruchtig en nemen continu kletsend foto's van elkaar en zichzelf. Veel aziatische vrouwen hebben lange kleding aan, sjalen om, hoeden op, parasols omhoog en grote zonnebril op. Het schijnt dat daar een zo blank mogelijke huid erg in is.
Wij vinden het juist lekker dat het vandaag zo mooi weer is, een stuk beter dan toen we aankwamen.

Als we het zat zijn gaan we terug naar het plaatsje Banff. We vermaken ons met winkeltjes kijken en souvenirs kopen. We brengen de spulletjes terug naar de camper die buiten het centrum staat en lopen een stukje langs de rivier de Bow, die ook weer heel blauw is en heel snel stroomt. Daarna gaan we uit eten bij een restaurant wat een dakterras heeft.
Het is erg lekker. Als de serveerster hoort dat we uit Nederland komen vraagt ze ons tips omdat ze in september naar Europa gaat en ook naar Amsterdam.

Na het eten lopen we nog wat rond en om 8 uur gaan we met de camper weer terug naar de camping Tunnel mountain view 1. We zijn moe. Morgen gaan we een mooie route rijden richting Jasper.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan