Vancouver

Door Rob en Marian - 31-07-2018 05:45

30 juli

We worden om 7 uur wakker. Het bed in de camper is niet geweldig. We ontbijten en vertrekken naar de ferryterminal. Misschien kunnen we op tijd mee. Om kwart voor 9 komen we aan en ja hoor we kunnen gelijk aansluiten voor de ferry van 9 uur, dat is mooi op tijd. Het is weer een mooie rustige overtocht. Het belooft een warme dag te worden. Om kwart voor 11 rijden we het vasteland weer op. We besluiten door te rijden naar het noorden van Vancouver waar de Capilano Suspension bridge is. Een hangbrug over een ravijn. We moeten dwars door de stad en het is erg druk.

Als we aankomen is de parkeerplaats vol maar we worden doorgeleid naar een grotere parkeerplaats waar een gratis pendelbus ons naar het park brengt. Er zijn namelijk bij de hangbrug aan de overkant meerdere routes door het bos over bruggen en paden.

Ondanks dat we onder de bomen zijn is het warm. Gelukkig is het niet druk, dat zal wel komen omdat het een maandag is. De hangbrug is vol met mensen, heen en terug lopend. Het is een wiebelig gebeuren. Ik ben niet zo goed op grote hoogtes maar ik kijk niet naar beneden. Rob heeft nergens last van. Na alle routes in het bos te hebben gelopen gaan we na ongeveer 2 uur weer weg. Op naar de camping, dat valt nog niet mee, het is erg druk op de weg, vlak daarvoor nog even een boodschap en dan zijn we om ongeveer half 6 aangekomen.

We checken in en gaan naar ons plekje, erg klein maar wel met full hookup. Dat is fijn want dan kan de airco aan. We eten en drinken koffie.

Morgen gaan we fietsen in Stanley Park.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan