Seattle

Door Rob en Marian - 03-08-2018 07:19

2 augustus

Vanmorgen vroeg wakker. We gaan vandaag Canada verlaten en weer terug naar de USA. Ik zorg ervoor dat de paspoorten bij de hand zijn en om 8 uur rijden we weg. De grens is niet zo heel ver maar we staan wel 20 minuten te wachten. Als we aan de beurt zijn vraagt de beambte of we citrusvruchten mee hebben, nee maar wel een melon zegt Rob, hij zegt" Show me" dus ik pak de meloen. O zegt hij een Cantelope en bekijkt hem van alle kanten. Maar hij vind het oke en verwijst ons nog naar het stadje Lynden dat gesticht is door Nederlanders en waar nog invloeden te zien zijn. We besluiten om de de-tour te maken omdat we toch nog te vroeg zijn voor onze rondleiding bij de Boeing fabriek. Het is grappig om te zien dat er nog veel Nederlandse taal te zien is in het dorpje. We maken foto's en drinken koffie bij de dutch bakery en dan gaan we weer door.

Bij de Boeing fabriek bekijken we de tentoonstelling waar van alles te zien is over de verschillende onderdelen van een vliegtuig; een landingsgestel, een doorsnede van een romp, een motor, een cockpit e.d.  Erg interressant allemaal. Tegen half 2 begint de tour en we krijgen een filmpje te zien, daarna in een bus richting de fabriek, de gids is een dame die er al 26 jaar werkt en ze weet heel veel. We zien vanaf balkons diverse hallen en het is erg indrukwekkend. De Boeing fabriek is de grootste fabriek ter wereld. Dat moet ook wel met die grote toestellen. We kijken nog wat rond en daarna gaan we naar de camping. Het is ontzettend druk op de snelweg omdat we dwars door de stad moeten en we doen bijna 2 uur over wat anders 1 uur duurt. 

Bij de camping aangekomen eten maken en daarna alvast wat schoonmaken en inpakken. Morgen gaan we de hele dag naar Seattle en zaterdag de camper inleveren en naar het vliegveld. 

Reacties

Corrie 03-08-2018 14:46 {{button-54001}}

Goede terug vlucht en we hopen dat jullie weer gezond en wel thuis komen. Liefs pa en ma
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan